2013. június 18., kedd

Heti horoszkóp június 17-23.

kos: Az idegeiddel játszanak az emberek. Egy nap sem telik el anélkül, hogy valaki ki ne hozzon a sodrodból. Nagy levegő és sok türelem: ez kell a túléléshez.


bika: Kisebb sérülés ér a héten, de így is kellő figyelmet kell fordítanod rá. Bármi történjék, azonnal szólj szüleidnek és fordulj orvoshoz!


ikrek: Eljött a szünidő, ideje kicsit többet törődnöd magaddal. A jó megjelenés ráadásul nem csak önbizalmad növeli, de felkeltheted vele kiszemelted figyelmét is!


rák: Nézeteltérésed lehet egy ismerősöddel, de ettől még nem kell teljesen elfordulnod tőle. Üljetek le és beszéljétek meg a dolgot!oroszlán: Nagyon megtetszik valamilyen kütyü, ám nem biztos, hogy megengedheted magadnak. Viszont elkezdhetsz gyűjteni rá, hogy később lecsaphass rá!szűz: Elképesztően döntésképtelen vagy. Akárhogy is jársz körül egy problémát, egyszerűen nem tudod elhatározni magad. Várj néhány napot a komoly döntések meghozatalával!


mérleg: Csodálatosan érzed magad és ez nagyon is látszik rajtad! Szinte nincs olyan, aki ne fordulna meg utánad az utcán, és kiszemelted figyelmét sem kerülöd el!


skorpió: Valamiért elment kissé a kedved az emberektől és több időt töltesz egyedül. Sebaj, csak ne felejtsd el tudatni velük, hogy azért nem utáltad meg örökre őket!nyilas: Igazán humorodnál vagy és ritka jó hangulatban telik a heted. Ne hagyj ki másokat sem a mókából! Tölts annyi időt emberek között, amennyit csak lehet!


bak: Akármilyen lelkes is vagy, semmi sem alakul olyan gördülékenyen, ahogy szeretnéd. De ne aggódj, nincs olyan kihívás, amit ne tudnál megoldani. Csak türelem!vízöntő: Egy barátod hozzád fordul segítségért, ám jobb lenne, ha saját ügyeid simítanád el, mielőtt valaki más gondjain kezdenél el gondolkodni. Tiszta fejjel jobb tanácsadó vagy!


halak: Kisebb pénzösszeg üti a markod, ám sajnos nem annyi, amennyi épp boldoggá tenne. Jó lenne, ha kissé rendszereznéd a gondolataid pénzügyeiddel kapcsolatban!

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal