2013. június 26., szerda

Heti horoszkóp június 24-30.kos: Sokat hozhatsz ki ezekből a napokból, mivel amellett, hogy új lehetőségek tárulnak eléd, a szokásosnál gyorsabban kapcsolsz és hozol meg döntéseket. Hajrá!
bika: Kellemes, kiegyensúlyozott kisugárzásodnak köszönhetően nem csak magadból, de környezetedből is kihozod a legjobbat. Élvezd, és használd ki ezt az időszakot!
ikrek: Kifejezetten társasági lény vagy, de most nem jössz ki valami jól az emberekkel. Ha hajlandó vagy kisebb kompromisszumokat kötni, megúszhatod a komolyabb konfliktusokat.
rák: Kihívásokkal kell szembenézned, ám ne aggódj: nincs lehetetlen, ha egy kicsit a kreativitásodra bízod magad. Meg különben is, legalább felpörög egy kicsit az életed!
oroszlán: Hirtelen iszonyúan rápörögsz valamire, ami lehet, hogy mindig is az életed része volt. Csupán nem tűnt ilyen érdekesnek! Ásd bele magad a dologba, amennyire csak tudod!
szűz: Ideje, hogy kissé előtérbe kerüljön szerelmi életed. Tölts minél több időt kedveseddel, ám ha épp szingli vagy, akkor se csüggedj. Inkább ismerkedj!
mérleg: Előfordulhat, hogy nem úgy alakul egy-két dolog, ahogy előre eltervezed. Ez a megszokottnál is jobban kihozhat a sodrodból. Csak nyugi, minden helyrejön!
skorpió: Igazán nagy ötletekkel van tele a fejed, ám nem ártana kicsit rendet raknod a gondolataid között, hogy kellő figyelmet tudj fordítani az igazán fontos dolgokra.
nyilas: Minél egyszerűbben próbálsz megoldani egy problémát, annál jobb! Most nem érdemes túlgondolnod a dolgokat - hallgass az ösztöneidre és cselekedj!
bak: Végre learathatod rengeteg munkád gyümölcsét. És bár olyannyira belelkesülsz, hogy egyből nekiveselkednél valami másnak, egyelőre érd be az elégedettség érzésével.
vízöntő: Kisebb butaságot követsz el, amiért viszont rendesen elővesznek majd otthon. Próbálj meg minél ésszerűbb, elfogadhatóbb magyarázatot kitalálni, hátha megbocsájtanak.
halak: Ha bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, fordulj testvére(i)d és barátaidhoz segítségért. Most egy hullámhosszon vagy velük és igen hasznos tanácsokkal tudnak szolgálni.

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal