2013. július 6., szombat

Heti horoszkóp július 01-07.

kos: Bármennyire is szeretnél az előre kitervelt úton haladni, erre nem sok lehetőséged lesz. Semmi sem úgy alakul, ahogy szeretnéd, ezért legyél minél rugalmasabb!


bika: Már-már majdnem sikerül teljesen kiegyensúlyozott lelkiállapotba kerülnöd, de környezeted mindig megzavar. Vonulj el egy kicsit, ha nyugalomra van szükséged!


ikrek: Vállald fel magad! Bárkivel is legyen dolgod és bármilyen kínos helyzetbe is kerülj emiatt, ideje őszintén bevallanod érzéseid és gondolataid.


rák: Hagyj fel a kapkodással és vegyél mindent lépésről lépésre. Az eszeveszett pörgésnek pofára esés a vége - érdemes most kicsit megfontoltabbnak és türelmesebbnek lenned.


oroszlán: Vidám, könnyed napoknak nézel elébe - csupán annyi a dolgod, hogy ne vegyél semmit véresen komolyan. Kaphatsz egy-két rossz hírt, de engedd, hogy elrontsák a kedved!


szűz: Összeakasztod a bajszod egy barátoddal vagy rokonoddal, de szerencsére nem olyan súlyos a helyzet. Szánjatok időt arra, hogy megbeszéljétek a dolgot!


mérleg: Fontossá válik egy-két felnőtt ismerősöddel vagy rokonoddal való kapcsolatod. Add a szebbik oldalad és ápold ezeket a viszonyokat, mert jól jönnek hosszú távon!


skorpió: Ideje kitörnöd a punnyadásból és belevágni valami egészen újba! Nem kell óriási dolgokra gondolni, csak fordíts időt valami olyasmire, ami nem foglalkoztatott eddig.


nyilas: Különösen nagy élvezetet találsz valamilyen sportágban vagy mozgásformában. Használd ki az alkalmat és mutasd meg, mit tudsz! Csak dőlnek majd az elismerések!


bak: Nem engedheted meg magadnak, hogy figyelmetlen és felelőtlen légy - legalábbis most. Ne vállalj semmiféle rizikót, különben komoly bajba kerülhetsz!


vízöntő: Valami vagy valaki régi, már-már elfeledett emlékeket idéz fel benned. Most van időd a merengésre, ám ha kellemetlenséget okoz, inkább ne gyötörd magad ezzel!


halak: Igen csak felzaklat valami, ám nem beszélsz róla valami könnyen másoknak. Nem is kell felfedned titkaid, elég ha leírod magadnak, vagy levezeted valahogy.


Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal