2013. július 11., csütörtök

Heti horoszkóp július 08-14.


kos: Ami a szíveden, az a szádon - és ezt lehet, egy-két ember nem viseli valami jól. Kisebb konfliktusokba keveredhetsz emiatt, de legalább őszinte vagy.


bika: Nagyon jó gondolatolvasó vagy - ám barátaid kevésbé. Mondd el nekik, ha valami nyomja a lelked, mert maguktól nem fognak rájönni, mi a bajod.


ikrek: Jelentős anyagi fordulatra számíthatsz - de sajnos nem feltétlenül jó értelemben! Könnyen kicsúszik a pénz a kezeid közül, úgyhogy legyél nagyon nagyon óvatos!


rák: Bármilyen zűrös ügybe is keveredj, nem kell tartanod a következményektől. Az emberek egyszerűen mással vannak elfoglalva - vagy csak türelmesebbek veled szemben.


oroszlán: Kissé ideges a környezeted, de ez szinte egyáltalán nincsen rád hatással. Te magad vagy a béke szigete - egyszerűen képtelenség kihozni a sodrodból.


szűz: Energikusan indul a hét és ez így is marad egy jó ideig. Ne punnyadj, inkább élvezd a helyzetet, és fordítsd energiád olyasmire, ami hasznodra válik.


mérleg: Bármennyire is próbálsz ellenállni, egyszerűen semmi beleszólásod nincs jelenleg sorsod alakulásába. Próbáld meg elfogadni és tudomásul venni a körülményeket.


skorpió: Ha érvényesíteni szeretnéd akaratod, eljött a te időd. Végre tisztán látod céljaid, tudod, hogy mire vágysz, ráadásul környezeted is nyitottabb ötleteidre.


nyilas: Képtelen vagy bánni az emberekkel - eggyel legalábbis biztosan! Semmit nem tehetsz az ügy érdekében, inkább foglalkozz egyelőre valami/valaki mással.


bak: Tisztábban látsz, mint a környezeted, ezért nagy segítségére lehetsz egy-két ismerősödnek. Csak ne felejts el mindent egyértelműen kommunikálni.


vízöntő: Nagyon kikészítetted magad mostanában egy probléma miatt, pedig már rég beláthattad volna, hogy semmit nem tehetsz ellene. Nagy levegő és fogadd el a helyzetet.


halak: Hallgass a szívedre és ne állj ellen annak, amit sugall! Közel kerülsz ahhoz, hogy rád találjon a szerelem - neked csak annyi a dolgod, hogy nyitott szemmel járj!

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal