2013. július 27., szombat

Heti horoszkóp július 22-28.kos: Legyél egy kicsit céltudatosabb, és ne engedd, hogy valami állandóan elvonja a figyelmedet. Ha folyamatosan elkalandozol, sosem végzel semmivel.


bika: Ez a hét a közösségi programoké. Tölts minél több időt a haverokkal és a családoddal – most erre van a legnagyobb szükséged.


ikrek: Sajnos hiába vársz a csodára, most nem fog eljönni. Úgyhogy vegyél egy nagy levegőt, és próbáld megoldani a helyzetet, amibe kerültél.


rák: Szinte már kezded úgy érezni, hogy összeesküvés folyik ellened, mert semmi nem sikerül a héten. De ne aggódj, mindenkinek vannak rossz periódusai.oroszlán: Fontos, hogy megtanulj uralkodni az érzelmeiden. Ha állandóan eldurran az agyad, sosem leszel képes normálisan kezelni a konfliktusokat.szűz: Mindenki imád ábrándozni, de te egy csöppet túlzásba esel vele a héten. Térj vissza a valóságba, különben teljesen el fogsz veszni az álomvilágodban.


mérleg: Hiába tervezel meg mindent előre, néha közbejöhet valami, ami keresztülhúzza a számításaidat. Minél rugalmasabb vagy, annál könnyebben veszed az ilyen jellegű akadályokat.


skorpió: Ne legyen olyan nagy a szád, ha legbelül ugyanúgy félsz, mint bárki más. Az az igazi bátorság, ha fel mered vállalni a legijesztőbb érzelmeket is.nyilas: Ne szenvedj állandóan. Persze, te úgy érzed, hogy szörnyű a helyzeted, de egy: ez egyáltalán nem igaz, kettő: halálra idegesíted vele a környezetedet.bak: Sok mindenről kell lemondanod a héten, akár anyagi okok miatt, akár az időhiánynak köszönhetően. De ne aggódj, a jövő héten mindent bepótolhatsz.vízöntő: Ha szívességeket kérsz másoktól, készülj fel, hogy viszonoznod is kell őket. A barátság kétirányú, néha neked is adnod kell ahhoz, hogy kaphass.halak: Ha elbizonytalanodsz egy fontos döntés előtt, kérd a szeretteid tanácsát. Egy kívülálló véleménye sokat segíthet abban, hogy végül elhatározásra juss.

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal