2013. augusztus 9., péntek

Heti horoszkóp augusztus 05-11.

kos: Minden rosszban van valami jó is. Próbálj ezzel a felfogással hozzáállni minden szituációhoz, és hidd el, hogy sokkal könnyebb lesz kezelni őket.

bika: Ez a hét nem rólad, hanem arról szól, hogyan tudsz segíteni a környezetednek. Nyújts támaszt annak, akinek szüksége van rá!


ikrek: Az élet tele van szépségekkel, csak meg kell látnod őket. Ha ez sikerül, a legrosszabb periódust is sokkal könnyebben átvészeled majd.


rák: Fogadd el, hogy nem lehet mindig mindenben igazad. A veszekedés helyett inkább ismerd be, hogy hibáztál, és tanulj a történtekből.


oroszlán: Valamiért feszültebb lehetsz a hét első felében. Vegyél nagy levegőt, és próbálj meg NEM beszólni senkinek, amíg meg nem nyugszol.


szűz: Nézz magadba egy kicsit, mert azok a dolgok, amiket felrósz a környezetednek, lehet, hogy benned is ugyanúgy megvannak.


mérleg: Nagyon nagy fába vágtad a fejszédet, de ha elég kitartó vagy, elérheted a célodat. Ne add fel, mert később megbánhatod.


skorpió: Sokszor nem megy egyedül, most viszont éppen arra van szükséged, hogy magányoskodj egy kicsit. Néha mindenkinek kell egy kis egyedüllét.


nyilas: Lehet, hogy végre kivételesen a kisujjadat sem kell mozdítanod azért, hogy elérd, amit akarsz. Persze ha teszel is valamit, minden gyorsabban jön majd.


bak: Nem kötelező jó pofit vágnod olyan dolgokhoz, amik egy csöppet sem tetszenek. Nyugodtan fejtsd ki a véleményed, hiszen az őszinteség mindig nagyon fontos.


vízöntő: Tanuld meg végre szeretni magad. Ne csak a negatívumokat lásd, amikor belenézel a tükörbe, hiszen egy zseniális ember néz vissza rád.


halak: Csak a hozzáállásodon múlik, milyenek a napjaid. Légy pozitív, és remekül érzed majd magad; viselkedj úgy, mint az agresszív kismalac, és szörnyű heted lesz.

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal