2013. augusztus 15., csütörtök

Heti horoszkóp (augusztus 12-16.) (utolsó pillanatban)


Kos

A bolygók heti konstellációi erőteljes érzelmi hatásokat fognak kiváltani belőled, ami miatt a most következő napokban a megszokottnál jobban fogod igényelni a szeretetet, és nem röstelled majd kimutatni a ragaszkodásodat. Igényled, hogy szeretteid törődjenek veled, de te is figyelsz majd rájuk. Ezen a héten kiváló lehetőségek adódnak a tartalmas beszélgetésekre, fontos dolgok kitűzésére, és arra is, hogy kibékülj valakivel, ha a viszonyotok meggyengült mostanában. Most különösen oda kell figyelned a környezetedben élő, dolgozó, lakó emberekre, hisz lehet, hogy olyasvalakinek van szüksége törődésre, aki nem feltétlenül áll közel hozzád, de jólesne a figyelmed neki.

Bika

A hét elején nehezen találod a helyed, könnyen megeshet, hogy magadba forduló hangulatban leszel, ám ez tulajdonképpen a hasznodra fog válni, mert gondolkodásra késztet, és az egyedül töltött órák új ötletek megszületését eredményezhetik. Ha esetleg azt feltételezed, hogy nem szeretnek eléggé az emberek, az szerencsére hibás elképzelés. Egy Bikát nem lehet nem szeretni! Űzd messzire ezt a gondolatot, és inkább kezdj el tudatosan kommunikálni a környezeteddel, leginkább azokkal, akik fontosak számodra. Könnyen meggyőződhetsz arról, hogy emberi kapcsolataiddal nincs különösebb gond. Üzleti téren jelentős döntést most ne hozz, hitelt ne vegyél fel.
hirdetés

Ikrek

Az, hogy a naptár augusztust mutat, jót jelent! Persze csak akkor, ha mérlegeled jelenlegi helyzetedet, és megpróbálod kiegyensúlyozni a mérleg nyelvét. Találd meg ezen a héten az arany középutat a munka, a családi ügyek, a barátok és a pihenés közt egyaránt. S ha még vágynál egy kis nyári szabadságra, ez a hét tökéletesen alkalmas arra, hogy felszabadultan kiéld vágyaidat - ráadásul hosszú hétvége előtt állsz, ez csak növeli a jókedvedet napról napra. Akár családi összejövetelt is szervezhetnél, vagy utazz el valahová, ahol mindig jól érezted magad. Tulajdonképpen nem a helyszín vagy a programok fogják meghatározni az élmények milyenségét, hanem te magad!

Rák

A most következő napokban váratlan pénz vagy egyéb pozitív dolog, hír érkezhet hozzád, ami valamilyen formában mindenképpen növelni fogja anyagi javaidat. Egy különleges esemény fog örömöt okozni, még az is lehet, hogy valaki kifejezetten neked tesz valamilyen kedvező ajánlatot, amit nem fogsz visszautasítani. A szívességeket köszönd meg, és légy hálás! Könnyen lehet, hogy pluszmunkához jutsz, vagy szüleid, rokonaid szeretnének meglepetést okozni, esetleg egy régi adósod jelentkezik nálad, pedig már nem számítottál rá. Az elmúlt időszakban sokat dolgoztál, hogy előrébb juthass, s ez az időszak most kezdi meghozni az elvetett mag szárba szökkent termését.

Oroszlán

Érdekes, izgalommal teli napok következnek, nem lesz időd pihenni, sok új tapasztalatot gyűjthetsz, amire nagyon is szükséged van! Fogékonnyá válsz arra, hogy a nagy ismeretlenhez közelebb kerülj, idegenekkel társalogj, olyan könyvet fogj a kezedbe, amelyet régebben sosem olvastál volna el. A szellemi képességek ilyesfajta tágítása a legnagyszerűbb dolog, amit történhet veled. Végre más szemszögből is megnézed ugyanazokat a dolgokat, így pedig a környezeteddel is hamarabb összhangba kerülsz. Nagyon érzékeny leszel a világ változásaira, érdekel, hogy mi és miért történik veled. Erőteljesen foglalkoztatnak saját gondolataid, elképzeléseid és a változás lehetőségének megélése.

Szűz
Kellemes napok követik egymást, összességében semmi negatív hatás nem ér, ugyanakkor érzelmi szinten sok pozitív változásban reménykedhetsz. Ez a hét elsősorban baráti kapcsolataidról szólhat, és döntéseket is hoznod kell. Ha valakivel régóta hadilábon állsz, inkább engedd el, és keress valaki mást, aki támogat ahelyett, hogy gátolna. Kifejezetten kedvező az idő arra, hogy új üzleti kapcsolatokra is szert tegyél. Érdemes most megbeszéléseket szervezni, és figyelni a hozzád érkező megkeresésekre. Nagyon fontos, hogy csak azokkal az emberekkel tartsd fenn a kapcsolatodat, akik minden hátsó szándék, elfogultság nélkül vannak veled, melletted.

Mérleg

Komoly nehézségek, gondok, jelentős akadályok nélkül telik majd ez a hét. Lesz bőven időd és energiád arra, hogy figyeld a világ változásait, módosíts néhány elavult dolgon, meghallgasd szeretteid, barátaid vagy éppen kollégáid beszámolóit, s ha valaki tanácsot kér, akkor okos gondolatokkal lásd el. Közben szánj időt arra is, hogy átgondold a közelmúlt eseményeit, és keresd a miértekre a válaszokat. Olyan dolgok és történések is fókuszba kerülhetnek, amelyeket jobb lenne elfelejteni, de ezekből kell tanulnod. Igyekezz maximálisan megélni a jót, de a rossz dolgokat is értékeld ki, hogy segítsék utadat. Ezzel segíthetsz önmagadnak!

Skorpió

A hangulatod nagyszerű, sőt, csak emelkedik a napok múlásával. Folyamatosan sziporkázol, bárkit le tudsz venni a lábáról, vonzó leszel, könnyen éred el a vágyott sikereket, igazából csak rajtad múlik, milyen célokat tűzöl ki magad elé. Nagyon jó benyomást teszel mindenkire, akivel találkozol, még olyanokra is, akik eddig valamiért nem feltétlenül tartottak szimpatikusnak. Kiváló alkalom kínálkozhat arra, hogy új kapcsolatokat, barátságokat köss, üzleti téren csütörtök és péntek kiemelkedő lesz! Fontos ajánlatok érkezhetnek, melyek közül igent kell mondanod valamelyikre! Figyeld az eseményeket, elemezd a híreket, mert az égiek a te malmodra hajtják a vizet.

Nyilas

Mozgalmas és energiával teli napok követik egymást, használd ki azt, hogy könnyedén kommunikálsz, határozottságod pedig sokat segít abban, hogy a céljaidat elérd. Tanulmányaid kerülhetnek előtérbe, vagy azért, mert időszerű újra beülni az iskolapadba, vagy azért, mert eleve várod a szeptemberi kezdést. Érdeklődésed a szellemi fejlődésre megerősödik, többet fogsz olvasni, nézelődni, és befogadó leszel olyasmire is, ami régebben kevésbé érdekelt. Te is tudod, hogy a tanulás sokat segíthet előmeneteleden, későbbi sikereid megalapozását jelentheti. Ha viszont az iskolai képzés nem érdekel, akkor legalább autodidakta módon okosodj!

Bak

Érdekes, egyben meghatározó élményben lesz részed a héten, ez pedig irányt fog mutatni a következő hónapok eseményei kapcsán. Minden, ami most történik veled lényeges, még akkor is, ha az elsőre teljesen jelentéktelennek tűnik. Rábukkanhatsz néhány olyan lehetőségre is, melyek eddig hidegen hagytak, vagy már többször eltántorítottak a cselekvéstől. Most könnyen megeshet, hogy mégis ezekkel szeretnél közelebbről megismerkedni, a részleteit elemezni, s valamilyen formában bevonni az életedbe, hogy hasznot húzhass belőlük! Olyan helyekre is eljuthatsz, melyek magukkal ragadnak, általuk pedig új barátokra, üzleti lehetőségekre találhatsz, érdekes kapcsolatok birtokába kerülhetsz!

Vízöntő

Hatalmasra nő ezekben a napokban a szeretetéhséged, és ez nem feltétlenül csak emberekkel függ majd össze, hanem állatokkal, tárgyakkal, helyekkel kapcsolatban is. Ezt a fajta szükségletedet leginkább a családtagjaidon próbálod beszipkázni, de te magad sem fukarkodsz vele, hanem adsz is ellentételezést. Rendkívül kedves és odaadó leszel mindenkivel, ami meglephet néhány embert, de sebaj, te csak szeresd azt, akit és amit akarsz. Keress olyan elfoglaltságot magadnak, mely felesleges energiatartalékaid felőrlését segíti elő, például jótékonykodhatsz, vagy vállalj önkéntes munkát, de persze az otthonod csinosítgatása, kisebb lakás- vagy kerti munkák elvégzése is vonzó lesz.

Halak

Mindennapjaid programjai most kissé besűrűsödnek, magánügyekkel, tanulással, vagy épp munkáddal, vállalkozásoddal összefüggésben sokkal több tennivalód lesz a héten. Közben próbálj meg időt találni a kikapcsolódásra, muszáj, hogy a mérleg nyelvét kiegyensúlyozd, nem dolgozhatsz vagy tanulhatsz örökké! Minden nap, amint végzel a feladataiddal, szállj ki a mókuskerékből, így enyhítve a feszültségen. A stressz neked sem kedvez, de te most többször is túlvállalhatod magad, ami folyamatos fáradtsággal járhat. Próbálj meg mérlegelni, jobban oszd be az idődet, és pihenj többet, és ez különösen igaz a hétvégére, ami most nagyon hosszú lesz!

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal