2013. augusztus 25., vasárnap

Heti horoszkóp augusztus 19-25.


kos: Ha komolyabban foglalkozni szeretnél valamivel, ki kell mozdulnod. Otthon egyszerűen képtelen vagy összpontosítani - folyton elvonja valaki a figyelmed.


bika: Fogalmad sincs, mit tegyél, de tudod, hogy a dolgok nem mehetnek tovább mostani formájukban. Engedd szabadjára a gondolataid és tervezd újra a jövőd!


ikrek: Nagyon nem tetszenek a körülötted zajló események, de jobban jársz, ha nem szólsz közbe. Csak törődj a saját dolgoddal és várj, amíg belátják az emberek, hogy rossz úton járnak.


rák: Teljesen fel vagy töltődve és úgy érzed, akár az egész világot meg tudnád hódítani! Erre egyelőre nem lesz szükség, ám nagyobb terveidbe belevághatsz!


oroszlán: Valami nagy dolog van készülőben és félő, hogy nem leszel elégedett a végeredménnyel. Próbálj meg az apró pozitívumokra figyelni.


szűz: Valaki erősen tesztelgeti tűréshatáraid, de ne engedd, hogy ő győzzön! Légy olyan türelmes, amilyen csak tudsz és mutasd meg, nem könnyű veled kikezdeni!


mérleg: Ha nem szeretnél komolyabb nézeteltérésbe keveredni barátaiddal, figyelj az őszinte, egyenes beszédre! Könnyen félreérthetitek egymást mostanában.


skorpió: Hosszútávú terveiden agyalsz és nagyon jól is teszed, mert szuper ötletek pattannak ki a fejedből! Le is írhatod őket, mert később jól jöhetnek a jegyzetek.


nyilas: Készen állsz egy kis szerelmi kalandra - de tenned is kell az ügy érdekében! Ha ölbe tett kézzel vársz, végül hoppon maradsz, úgyhogy szedd össze magad!


bak: Kissé más szemszögből is rálátást nyersz egy bizonyos problémára és hatalmas felfedezést teszel ezáltal. Próbáld meg a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből!


vízöntő: Pénzügyi problémák merülnek fel, bár nem mindenki hajlandó tudomásul venni őket a környezetedben. Próbálj tiszta fejjel gondolkodni és ha kell, kérj segítséget!


halak: Mindenáron ki akarsz javítani valamit, ami nincs is elromolva - csupán te látod olyannak! Fogd vissza magad, légy türelemmel és hagyd a dolgokat a maguk módján történni.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal