2013. augusztus 27., kedd

Heti horoszkóp augusztus 26-01.kos: Egy közeli barátodnak segítségre van szüksége, de nem meri bevallani előtted. Nyújts kezet kérés nélkül és ne várj cserébe semmit - örökké hálás lesz.


bika: Úgy buzognak benned a pozitív energiák, mint még soha! Bármerre jársz, sorra vidítod fel az embereket. Hatalmas plusz pont szüleidnél!


ikrek: Igencsak felkavar valami, amit egyik rokonod mondott mostanság. Ne emészd magad túl sokáig, hiszen akármilyen furcsa dolgaik vannak, akkor is a családod.


rák: Ideje segítő kezet nyújtanod annak a bizonyos családtagnak, aki már napok óta könyörög érte. Még épp van időd más dolgaival foglalkozni.


oroszlán: Kissé zavaros a kapcsolatod mostanában egyik barátoddal. Muszáj leülnötök letisztázni a dolgokat, különben csak eltávolodtok egymástól.


szűz: Barátaid iszonyúan pörögnek és állandóan el akarnak hívni valahova, de te nyugisabban töltenéd a nyár utolsó hetét. Semmi baj nincs azzal, ha egy kis magányra vágysz!


mérleg: Akár pihenhetnél is a nyár utolsó hetén, de akad némi teendőd, amit nem ártana mielőbb letudnod. Szüleid jó időre békén hagynak, ha most bizonyítasz kicsit!


skorpió: Kissé erőszakos vagy a héten, pedig teljesen felesleges ez a hozzáállás. Szép szavakkal is elérheted ugyanazt az eredményt, ráadásul így meg sem bántasz senkit.


nyilas: Végre egy hullámhosszra kerülsz a környezeteddel, és nem érzed magad kívülállónak. Használd ezt ki, és az arra érdemes emberekkel mélyítsd el a kapcsolatodat.

bak: Használj ki minden eléd táruló lehetőséget, mert mindegyikből hasznot húzhatsz. Jó heted lesz, de csak óvatosan hozz komolyabb döntéseket!


vízöntő: Nagyon elemedben leszel a héten, és ez a pörgés a környezetedre is átragad majd. Bárhová mész, mindenki arcára mosolyt csalsz, ami nem kis teljesítmény.


halak: Egy korábbi rossz döntésnek most meg kell innod a levét. Sajnos elég húzós lesz a heted, de erőt meríthetsz a szeretteidből, akik mindig melletted állnak.

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal