2013. augusztus 3., szombat

Heti horoszkóp július 29-04.


kos: Flört-üzemmód ON! Lépten-nyomon belebotlasz egy übercuki fiúba. Járj nyitott szemmel és ne szalaszd el a lehetőséget! Ki tudja, a hétvégén már lehet randizni fogsz!


bika: Nyitott lennél újdonságokra, ám a héten jobban jársz, ha a már jól bevált, kitaposott úton haladsz. Ne kockáztass, ha nem muszáj.


ikrek: Szinte állandó késztetést érzel arra, hogy ismerőseiddel lógj és beszélgess. Szerencsére többnyire mind rá fognak érni a héten, úgyhogy keresd fel őket!


rák: Különféle rejtélyekkel találkozol, ám nem lesz olyan szerencséd, hogy pikk-pakk felgöngyölítsd őket. Hívd segítségül barátaid, hátha együtt többre juttok!


oroszlán: Telis-tele vagy pozitív energiákkal, és ennek környezeted is nagyon örül. Akad egy-két irigyed, de ne foglalkozz velük - csak lehúznának pampogásukkal.


szűz: Bármilyen nehéz szituációba is keveredj, egyszerűen nincs számodra lehetetlen. Ha komolyabb döntést kell meghoznod, ne habozz: biztosan jól jössz ki belőle!


mérleg: Amennyiben megbeszélnivalód akad egy ismerősöddel, ne próbáld meg telefonon vagy chaten elintézni a dolgot. Személyesen sokkal jobban megértitek egymást.


skorpió: Jól jársz, ha kerülöd a plázákat és az üzleteket, mert képtelen leszel megállni, hogy vegyél magadnak valamit. Most nem vagy abban a helyzetben, hogy ezt megtehesd.


nyilas: Nyitottabbá válsz a nálad fiatalabbak társaságára. Ha vigyáznod kell egy kisebb rokonodra, ne keress kifogásokat - teljesen feltöltődsz majd tőle!


bak: Azon jár az agyad, hogy mihez kezdj magaddal a suli után. Jól fontold meg a dolgot és ne alapozz arra, hogy épp mi után lelkesedsz - ez könnyen elillanhat ugyanis.


vízöntő: Igencsak unod már azt, amiben vagy. Viszont ha ki szeretnél törni belőle, meg kell erőltetned magad kicsit. A változást elő kell idézni, nem jön csak úgy magától.


halak: Nem igazán tudsz kiigazodni az embereken, de számodra ez nem okoz különösebb kihívást. Szereted a rejtélyeket, úgyhogy élvezd ki a pillanatot.

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal