2013. szeptember 2., hétfő

Heti horoszkóp szeptember 02-06Kos

Vegyes hatások jellemzik a következő napokat, néha a pokolba kívánsz mindent, de hidd el, alkalmanként a legkellemetlenebb dolgokból lesznek a legsikeresebb eredmények. Lesz ezen a héten nehézkes, leterhelő és mosolyra fakasztó dolog egyaránt. Semminek ne szabj gátat, semmire ne mondj nemet, különösen azért ne, mert szerda, csütörtök vagy péntek egy olyan megkeresést hozhat, amitől leesik az állad. A téma alaposan megmozgatja a fantáziádat, és lehet, hogy elsőre túl nagy falatnak tűnik a feladat, de ne futamodj meg előle! Érdemes megfontolni mindent, mert hosszú távon jelentős sikert hozhat neked. Tudod, mit? Kérd ki környezeted véleményét is, hisz vannak, akik tapasztaltabbak nálad, s hátha többen okosabbak lesztek.

Bika


Elkerülhetetlen lesz, hogy komoly, egyben kényes kérdéseket válaszolj meg a hét első felében. Olyan dolgok kerülnek terítékre, melyekről nem szívesen beszélsz - ennek oka igazából lényegtelen. Könnyen téma lehet a becsületesség, az őszinteség, a figyelem, mások tisztelete. Ha egyenes válaszokat adsz, annak megfelelően, ahogy legbelül azt jónak érzed, akkor nem veszíthetsz semmit! Emellett egy régóta halogatott ügy sem tűr további halogatást, meg kell oldanod, hogy tovább tudj lépni, hogy fejlődhess, hogy lezárhasd a múltat. Csakis előre nézhetsz, a hátrafelé tendálás nem hoz jót! Vegyél erőt magadon, légy bátor, és ugorj bele az ismeretlenbe. Új kapu nyílik meg előtted, vajon lesz merszed átlépni a küszöböt?

Ikrek

Nagyszerű napok jönnek, panaszra nem lehet okod! Legfeljebb egyetlen okból csóválhatod a fejed, méghozzá azért, mert tele leszel feladatokkal, kihívásokkal, és a szabadidőd szinte a nullára redukálódik. A múlt hét sem volt gyenge, de ez a mostani talán az év legmozgalmasabbjának ígérkezik. Minden életterületen azt hozza, amire vágysz. Az eszed vág, mint a borotva, feltalálod magad, új ötletekkel leped meg a környezetedet. Ne halogass semmit, ha kell, akkor klónozd magad, és tedd a dolgod. Szakmai téren, tanulmányaid vagy otthonod területén egyaránt kamatoztathatod képességeidet, s sikerre vihetsz régi és új terveket. A környezetedben élő és dolgozó emberekre nagyszerű hatással leszel.

Rák

A hét eleje sehogy sem akar a kedved szerint alakulni, bármihez nyúlsz, az nem halad. Légy türelmes, ahogy közeleg a csütörtöki újhold, minden nappal kicsit könnyebb lesz, majd pedig jöhet az eufória. Ne kívánd azt, hogy bárcsak hétvége lenne már, ugyanis minden kellemetlen tapasztalattal is több lehetsz. Tarts ki, csütörtökre rendeződnek a dolgok, sokkal jobb lesz a hangulatod, sőt, még te fogsz felvidítani másokat. Nagyszerű, mozgalmas és izgalmas hétvégének nézel elébe. Élvezd az életet, fogadd el a meghívásokat, ne ücsörögj otthon esténként sem! Barátkozz, menj múzeumba, a kultúra és a művészetek iránt most biztos nő az igényed. Egy kellemes családi esemény csak tovább fokozhatja a jó hangulatot.

Oroszlán

A hét elején még úgy tűnik, hogy bizonyos feladatok sokkal több erőfeszítést kívánnak tőled, mint bármikor máskor, ám ez által érdekes tapasztalatokat gyűjthetsz. Összességében nem lesz túl kedvező a heti csillagállás, de aggodalomra azért nincs ok, csupán annyi a feladatod, hogy jóval körültekintőbbnek, figyelmesebbnek, türelmesebbnek kell lenned a különféle élethelyzetekben. Tüzes Oroszlánként néha szeleburdi vagy, de a most következő napokban ez nem megengedhető! Sok kérés és ajánlat fut be hozzád a hétköznapok során, de nagyon fontos lesz, hogy ne mondj elhamarkodottan igent vagy nemet semmire! Alaposan fontold meg a döntéseidet, sőt, inkább aludj rájuk egyet. A váratlan helyzetek megfelelő kezelése sok új tapasztalatot ad majd neked.
hirdetés

Szűz

Ezen a héten gyakorta fognak kétségek gyötörni, többször is elbizonytalanodsz, vajon belevágj-e egy már igen unalmas, számodra csak kényszerűségből végzett tennivalóba, szükséges-e mindig ugyanazt csinálnod, netán itt az ideje a váltásnak? Talán végre Szaturnusz és az 5-i újhold együttes erővel döntésre, változtatásra tud sarkallni, s ráérzel arra, hogy ideje továbblépni, s néhány dolgot alaposan megreformálni magad körül. Jó helyen vagy? Akarod-e azt továbbra is csinálni, amivel pillanatnyilag foglalkozol? Ha van kapcsolatod, minden rendben van vele? Ha megérett benned az igény változtatások eszközlésére, akkor ezen a héten fantasztikus esélyt kapsz arra, hogy továbblépj, és elfogadd, nem kell senkinek megfelelned, kizárólag önmagadnak!

Mérleg

Kiváló égi hatások segítik az utadat, mint sok száz fénylő cserebogár, úgy fogják a csillagok megvilágítani életed rejtett, sötétebb területeit. Számos dologban végre elkezdesz tisztán látni, meg fogod érteni, mi és miért történik körülötted. Áttörést érhetsz most el, mert ha eddig hagytad, hogy mások belekotnyeleskedjenek az életedbe, mostantól ez másképp lesz, magadhoz ragadod a kezdeményezést! Fortuna sem fukarkodik a jóval, csak kívánnod kell, s biztosan teljesíti néhány vágyadat! Nagyszerű lehetőségek kínálkoznak, rajtad múlik, mit veszel el belőle! Tele leszel erővel, energiával, minden feladatot meg tudsz oldani, amibe csak belekezdesz, sőt, most a gyorsaságod különösen figyelemre méltó lesz!

Skorpió

A hét eleje nehézkesen indul, akadályok sorát kell leküzdened, ráadásul az 5-i újholdig érzelmileg is meginoghatsz, azt tapasztalhatod, hogy sokan ki akarják használni jóindulatodat, kedvességedet, odaadásodat. Csütörtökig állnod kell a sarat, és nem szabad minden apróságot magadra venned, aztán meg percekig vagy órákig rágódni azokon. Olyan dolgok miatt is nézeteltérésekbe keveredhetsz, amelyek a te számodra is banálisnak fognak tűnni. Fő a tudatosság! Állj ellen a kísértésnek, ne hagyd, hogy felbosszantsanak, hanem várd ki türelmesen a csodás újholdat a vele érkező pozitív energiákkal együtt, és szüless újjá! A hétvégére sokat javul az asztrális helyzet, teljesen lenyugszol, sőt vidámság lesz úrrá rajtad.

Nyilas

Szakmai téren jelentős sikerre számíthatsz, bár az is igaz, hogy ez sok odaadást kíván majd tőled. Ám ha nem futamodsz meg a kihívások elől, akkor ez a hét egyfajta vízválasztó lehet, előmeneteled, állásváltoztatásod, vagy akár vállalkozásod elindítása biztos eredményt fog hozni. Mindenképpen magadhoz kell ragadnod a kezdeményezést, nem várhatsz arra, hogy mások megmondják, mit és hogyan tegyél. Lépj és tégy úgy, ahogy azt a belső hangod diktálja! Csinálj valami szokatlant, extrémet, kirívót, hívd fel magadra a figyelmet! Magánéleted terén fontos döntést kell meghoznod, ebben segít majd az 5-i újhold. Rendezd le a vitáidat, add meg az adósságodat, de ha neked tartoznak, akkor menj ennek utána!

Bak

Ez a hét zsúfolt lesz, nem is kicsit! Az unalom, az egyhangúság máshol talál magának menedéket, mert nálad tele lesz a naptár. A fogaskerekeid egyfolytában kattognak, az ötleteidet pedig muszáj lesz leírni, nehogy a nagy kavalkádban bármelyiket is elfelejtsd közülük. Az égiek minden tervedben támogatnak, sőt, ami nem neked jut eszedbe, abban is látsz perspektívát, vagy legalább pár jó tanáccsal szolgálsz majd másoknak. Sok embernek mutathatod meg rejtett képességeidet, mindemellett maradéktalanul és hibátlanul végzed a dolgod, késlekedés nélkül. Ez már túl szépen hangzik, igaz? Lehet, de attól még ez lesz a valóság, hát éld meg teljes egészében!

Vízöntő

Ne lepődj meg azon, ha problémák, viták és galibák nélkül telik ez a hét. Bár mindig fel vagy arra készülve, hogy adódhatnak nehézségek, de most nem fognak. A szerencse már hétfőn melléd szegődik, a legkülönfélébb formában tapasztalhatod meg, milyen jó mázlistának lenni. Lehet, hogy elkerülsz egy balesetet, megtalálsz valamit, amiről azt hitted, rég elveszett, de megeshet, hogy egyszerűen csak szembetalálkozol mások komoly problémáival, amelyek arra világítanak rá, hogy neked mindezzel nem kell megküzdened. Mi ez, ha nem szerencse? Eltűnődsz azon, miként tudnál segíteni a környezeted egyes tagjainak, ám emellett nem szabad elfeledkezned arról, hogy mindenkinek a búját-baját nem vállalhatod magadra. Tanácsot adhatsz, véleményt formálhatsz, de magát a problémát nem neked kell megoldanod.

Halak

Ez a hét sokkal kedvezőbben alakul, mint azt reméled. Szakmai téren nagyot léphetsz előre, sőt, alkalmad adódhat a fejlődésre, akár egy tanfolyam, vagy egy továbbképzés által is. Sokat fejlődhetsz, és végre bezsebelheted az elmúlt időszakban kimaradt dicséreteket. A sok munka mellett ne feledd, hogy a családod,vagy kedvesed támogatása nélkül nem jutottál volna ilyen messzire, úgyhogy szentelj időt a magánéleted harmonikusabbá tételére is. Most megtapasztalhatod, milyen jólesik szeretteidnek a figyelmed. Mindig van segítséged, ha szükséged lenne ilyesmire, hozzájuk fordulhatsz, bár most az irány változik, s ők kérnek támogatást tőled. A hét második felében szükséged lehet mások segítő ötleteire, tapasztalt emberek javaslataira, így fogadd el a külső segítségét!

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal