2013. szeptember 16., hétfő

Heti horoszkóp szeptember 16-22


Kos 

Ha Kos vagy, komoly bosszúság érhet a héten a munkahelyeden. Mindez lehet egy szerencsétlenkedő kolléga vagy a feltorlódott feladatok miatt is, de ne feledd, hogy mindig uralkodj magadon! Párkapcsolatodban sajnos lehet egy-egy vitád, épp a stresszes munkanapok miatt, mert ingerlékenyebb lehetsz. Ha szingli vagy, most sajnos nem sok újat várhatsz, ám a nosztalgia elfoghat egy régi szerelmed kapcsán.

Bika

Bikaként zsúfolt hétre számíthatsz, ugyanis mindennapos munkahelyi teendőid mellé most még egy magánéleti, sok időt igénylő tennivaló is bejöhet. Próbáld hatékonyan beosztani az időd! Párod és közted nagy egyetértés és harmónia lehet a héten, ami sok erőt és kitartást adhat a feladataid elvégzéséhez. Ha egyedülálló vagy, egyik régi ismerősöd bemutathat egy helyes férfinak. A dolog azonban kétesélyes.

Ikrek
Ha Ikrek vagy, a hétre eltervezett programod családi probléma miatt meghiúsulhat. Ne feledd azonban, hogy a szeretteidre te is mindig számíthatsz, így ne sajnáld az időd arra, hogy nekik segíts, akkor se, ha ez lemondásokkal jár. Kapcsolatodban lenyugodni látszanak a kedélyek, mostanság ugyanis gyakorta összekaphattatok. Ha szingli vagy, több lehetőséged is lehet a héten ismerkedni, de ezt fel is kell ismerned.

Rák

Ha a Rák jegyében születtél, szentimentális hangulatba kerülhetsz a héten. Pároddal a szokásosnál többet beszélgethetsz az érzelmekről, ám tudd, hogy hol a határ. Ő mégiscsak egy férfi, és, ha órákig erről beszélgettek, a végére megunhatja a dolgot, akkor is, ha nagyon szeret. Ha egyedülálló vagy, érdemes egyik délután programot csinálnod egy barátnőddel, mert megismerhetsz valakit. Talán a nagy őt?

Oroszlán

Oroszlánként sajnos nagyon hajtós munkahetet jósolnak neked a csillagok. Most össze kell szedned minden erődet és kitartásodat, hogy boldogulj. Légy magabiztos, és ne riadj vissza a kihívásoktól! Kapcsolatodból is sok erőt meríthetsz, ugyanis a párod a héten sok kellemes meglepetést okozhat neked. Ha szingli vagy, ez most nem a te heted, de ne csüggedj, mert a szerelem már itt van a láthatáron!

Szűz 

A héten szétszórtabb lehetsz, ha Szűz a jegyed, és ez okozhat kalamajkákat a munkahelyeden. Ha nincs határidőnaplód, érdemes most kezdened egyet, mert különben komoly következményei lehetnek a figyelmetlenségednek. Pároddal féltékenység miatt lehet egy nagyobb vitád hét közepén. Őszinte beszéddel tudjátok megoldani. Ha szingli vagy, egyik kollégádba zúghatsz bele a héten. Veszélyes terepre merészkedsz!


Mérleg

Ha Mérleg vagy, anyagi értelemben véve remek hétre számíthatsz, ugyanis nagyobb összeg ütheti a markodat a csillagok állása szerint. Magánéletedben ugyanakkor épp az ellenkezőjére számíthatsz. A héten sajnos sok minden történhet a kapcsolatodban és a családi életedben is, ami kedvedet szegheti. Ha egyedülálló vagy, a héten beleeshetsz a hibába, hogy pasit akarsz. Ne akard, mert úgy nem fog jönni.

Skorpió 

Skorpió vagy? Sajnos a héten a pénztárcád egy váratlan kiadás miatt rendkívüli mértékben elvékonyodhat. A kiadás ugyanakkor hosszútávon megéri, ezért nem kell aggódnod miatta. Oszd be jól a még megmaradó pénzed a következő fizetésig. Pároddal lehet egy apróbb vitád épp az anyagiak miatt. Ne félj elmagyarázni, mit miért veszel vagy teszel. Ha szingli vagy, ez most nem a legalkalmasabb hét az ismerkedésre.

Nyilas

Nyilas a horoszkópod? Légy óvatos, kinek mit mondasz el, ugyanis a héten egyik ismerősöd olyan pletykát indíthat el rólad, ami nem is igaz. Óvakodj a felületes ismerősökkel való mély beszélgetésektől! Párkapcsolatodban minden jól alakulhat a héten, és bizonyosságot nyerhetsz, hogy, ami köztetek van, az a csillagokban volt megírva. Ha egyedülálló vagy, ez a hét nem alkalmas a szívügyek boncolgatására, csak olyan jöhet, amit később megbánhatsz.

Bak 

Bak a jegyed? A héten ügyetlenebb lehetsz mindenben, úgy a munkában, mint a háztartási munkák végzésében, ezért mindenképp próbálj lassítani a tempón, illetve kicsit óvatosabb lenni, jobban odafigyelni. Így elkerülhetsz egy-két hibát és még akár balesetet is. A héten előfordulhat, hogy pároddal kevesebb időtök lesz egymásra, de ne csüggedj, jön a hétvége! Szingli vagy? A netes társkeresőkön érdemes szétnézned a héten.

Vízöntő

Ha Vízöntő vagy, nem várt fordulat következhet be az életedben, ami gyökeresen megváltoztathatja a jelenedet és a jövődet. Próbálj igazodni a csillagok akaratához, és hozd ki a legjobbat az új helyzetből! Párodban remek tanácsadóra lelhetsz, ráadásul partnerre is a jövőbeli elképzeléseket illetően. Egyedülálló vagy? A héten mindenképp légy résen, mert körülötted ólálkodhat a herceg fehér lovon.

Halak 

Halak a jegyed? Ha van rá módod, mindenképp vegyél ki szabadságot legalább pár napra a héten, mert az energiaszinted valahol a mélyben van. Ha erre nincs lehetőség, legalább ne túlórázz, és a munka után kapcsolódj ki! Pároddal szervezzetek valami romantikus vagy kalandos programot! Ha egyedülálló vagy, a héten egy vadidegen férfival elegyedhetsz szóba, aki teljesen levehet a lábadról.

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal