2013. szeptember 23., hétfő

Heti horoszkóp szeptember 23-27


Kos

Kifejezetten izgalmas lesz ez a hét számodra, munkával és eredményekkel teli napok követik egymást, szakmai téren egyenesen rád ragyog a Nap, és a magánéleted is hoz pozitív élményeket. Ha mostanában állásváltoztatáson töröd a fejed, jöhet egy ajánlat, amit alaposan fontolj meg, s csak akkor dönts igennel, ha minden mellette szól, egyéb esetekben a biztosat inkább ne add fel a bizonytalanért. Számos lehetőség érkezik tálcán, szinte csak ki kell választanod azt, ami neked tetszik. Ha van párkapcsolatod, most hosszú távra szóló döntéseket kell hoznod, jó eséllyel komolyabb elköteleződésre kell számítanod.


Bika

Túl sok teher nyomja a vállad? Ez nem csoda, hisz jó ideje túlvállaltad magad, s az energiahiány egyértelmű jelei most fognak megmutatkozni. Eljött a pillanat, hogy a munkán és a szívességeken túl magadra is gondolj! No és persze némi pihenőidőt is muszáj beiktatnod a rohanó hétköznapok estéi során. Délutánonként a megfeszített munkatempódból adj egy kicsit lejjebb, és keress apró örömöket, amelyek a gondokért cserébe kompenzálnak. Ahogy telnek a napok, felfedezed magadban azt, hogy olyan extra energiatartalékokkal és ötletekkel is rendelkezel, melyek bármikor munkára foghatók és sikert hoznak neked. 


Ikrek

Nehézkes napokkal indul a hét, a fogyóhold folyamatosan megingatja az érzelmeidet, és néha már ott is rémeket fogsz látni, ahol nincsenek. Vigyázz, mert a gondolat teremtő erejével olyasmit is bevonzhatsz, ami egyébként elkerülne téged. Egészen csütörtök reggelig érzed majd ezt a leterhelő hatást, aztán hirtelen, mintha bottal ütnék a nyomát, úgy tűnik el a feszültség és kerül helyette mosoly az arcodra. Az utolsó két munkanapot kifejezetten eredményesen fogod zárni, és már könnyedén átlépsz azon, ha valaki piszkálódik. Gyorsan tedd túl magad a hét eleji kellemetlenségeken, s hétvégére keress egy nyugalmas helyet magadnak, olvass, szánj időt a hobbidra, beszélgess az emberekkel.


Rák

Látványos kapkodás jellemzi szerdáig a napjaidat, az elmaradt dolgokat gyorsan el akarod végezni, és még valami új témába is bele akarod ásni magad. Nemrég igencsak felkeltette valakinek az ajánlata az érdeklődésedet, aminek most akarsz lehetőséget teremteni. Mivel aktív leszel, ezért az adódó nehézségekkel szemben rengeteg öröm ér, melyek az estéidet is jókedvűvé teszik. Csütörtöktől könnyebb lesz a helyzeted, Merkúr jóvoltából fokozott tempóra leszel képes. Ne öld olyan dolgokba az energiáidat, melyek nem fontosak. Kapd össze magad, tedd a dolgod, sokak szemében nagyot nőhetsz.


Oroszlán

Oroszlán jellemedet mintha elhagytad volna a hétvégén, ugyanis hétfőn és kedden kiveszik belőled a tüzesség, az akarat, az ambíció, tőled teljesen szokatlan módon elbizonytalanodhatsz pár dolog kapcsán, a döntésképtelenség érzése teherként nehezedik a válladra, többször azt fogod érezni, hogy nem tudsz választani fontos kérdésekben. Ám a valódi kérdés az, hogy nem tudsz, vagy nem akarsz? Lehet, hogy elhamarkodottnak érzed most kimondani, merre tovább? Lehet, hogy segítséget kellene kérned bizalmasaidtól? Tedd meg, hogy a hét második felére tisztán láthass, és visszatalálj önmagadhoz. Csütörtökön karrierrel, pénteken anyagiakkal kapcsolatos jó hír érkezik.


Szűz

Már érzed az ősz első komoly jeleit, igaz? Valószínűleg a hét első napjaiban kissé lendületet vesztesz, hisz a Nap elhagyta a Szűz jegyét, ám jó lenne, ha találnál magadnak valamilyen örömforrást, ami segítene feltölteni energiatartalékaidat. Ne foglalkozz azzal se, ha az időjárás nem a legkedvezőbb arcát mutatja, hisz összességében nincs okod a szomorúságra. Bár apróságok nyomaszthatnak ezekben a napokban, de mindent meg tudsz oldani péntekig, hogy utána teljes egészében élvezni tudd a hétvégét. Ha kedden és szerdán pár feladatnak kétszer vagy akár háromszor is neki kell futnod, ne ess kétségbe! Ami késik, nem múlik, jövő héten sokkal könnyebb lesz minden!


Mérleg

Ezen a héten nem pazarolhatod az energiádat haszontalan ügyekre, mert rengeteg dolgod lesz, és komoly összpontosításra lesz szükség a megvalósításhoz. Sokkal több figyelmet kell szentelned időd és energiád megfelelő beosztására, ezzel kezdd a hetet, utána pedig reggelente is határozd meg a legfontosabb feladatok sorrendjét. Ez komoly segítség lesz ahhoz, hogy a hosszú feladatlista végére érhess. Nem leszel oda a túlórákért, de most épp ezek az extra vállalások vívják majd ki számodra az elismerést. Ha most tanulás, továbbképzés is jár a fejedben, iratkozz be mihamarabb, nehogy lemaradj valamiről! Van rendezetlen hivatalos ügyed? Intézd el most!


Skorpió


Nem számítasz jelentős fordulatra ezen a héten? Pedig megtörténhet, hogy nagy hirtelenséggel óriásit fordul veled a világ, csak figyelj! Érdekes hírek érkezhetnek anyagi ügyekkel összefüggésben, ha szerződést készülsz aláírni, kedd és szerda a legtökéletesebb erre. Emellett fontos változások történhetnek a munkahelyeden, vállalkozásod terén, de a magánéletedet sem kíméli a sors, bár igaz, hogy örülni fogsz a módosulásoknak. S ha már elég a jóból, akkor jöhet még jobb, ugyanis rengeteg kapu nyílik meg előtted, csak bátorságot kell venned magadon, s ki kell aknáznod a lehetőségeket. Nem biztos, hogy minden érdekes tartalmú hírből hasznot húzhatsz, mégis mindegyik tartogat számodra valami tanulnivalót.


Nyilas


Igen nehezen viseled a hétfői napot, és tulajdonképpen nem sok mindenhez van kedved. Ez a helyzet keddre sem változik jelentősen, bár igaz, hogy szerdára végül lendületbe jössz, ekkortól viszont dupla sebességre kapcsolva végzed el a felhalmozódott munkát. A hangulatod emelkedik, s péntekre már te leszel mások lelki támasza. Folyamatosan érkeznek hozzád különféle érdekfeszítő hírek a héten, melyek közül akad egy, ami már-már túlságosan is felkelti a figyelmedet. Valamilyen karrierrel, munkával kapcsolatos lehetőség adódik, amit senki nem akar a nyakadba sózni, hanem megkapod azt a lehetőséget, hogy szabadon mondj rá igent vagy nemet. Túl sokat ne tűnődj, hisz a körülmények nagyszerűek!


Bak


Adódhatnak galibák a hét elején, részben munkával kapcsolatban lehetnek késéseid vagy félreértéseid, de magánéleti téren is belefuthatsz abba a hibába, hogy nem figyelsz szeretteidre eléggé, ezt pedig lehet, hogy a fejedhez fogják majd vágni. Eleinte egyáltalán nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt szeretnéd, de emiatt ne ess kétségbe, hanem inkább készíts új haditervet, hogy szerdától új erővel haladj utadon. A hét közepétől folyamatosan pozitív hírek érkeznek hozzád, ez pedig jót tesz a lelkivilágodnak. A barátoktól, családodtól, vagy munkahelyedről kapott örömteli információk felturbóznak, és még több munkára, cselekvésre sarkallnak.


Vízöntő


Számos kiváló ötlet és új elképzelés pattan ki a fejedből ezen a héten, s ezek nem elvesznek a rengetegben, hanem többet útjára is indítasz. Valamilyen formában egyébként sem ártana, ha feljegyeznéd gondolataidat, mielőtt elkallódnak. Kreativitásod szárnyal a napokban, így ez a hét kiválóan alkalmas arra, hogy ne csak egyszerűen belekezdj egy új dolog megvalósításába, hanem azt különleges körülmények között és egyedi módon tedd. Megvan hozzá az ihlet, a jó lehetőségek, a tettrekészség és energia is, kell ennél több? Ha igényled, külső segítséged is akad. Hosszú távon alapozhatod meg a jövődet, ha most logikusan és ügyesen cselekszel.


Halak


A hét első felében érzékeny leszel a váratlan hírekre, főleg, ha azok anyagiakkal is összefüggésben állnak. A téged érő külső hatásokra azonnal reagálsz, de nem mindig jól vagy épp türelmesen. Szerencsére kedd estére megszűnik az a hatás, ami a feszültségedet okozza, így végre ismét békésebb leszel, sőt, tudatosan keresed a kompromisszumos megoldásokat és a csendes, mindkét fél számára kielégítő megegyezéseket. Adódhatnak olyan pillanatok, amikor úgy véled, valaki beléd akar kötni, és csak a hibákat és a rosszat keresi benned, ám ebből is tanulhatsz, leginkább azt, hogy te soha ne viselkedj így másokkal! Ne bonyolódj harcokba, vonulj vissza, légy toleráns, és a hétvégére szervezz egy szuper házibulit.

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal