2013. szeptember 9., hétfő

Heti horoszkóp szeptember 9-15


Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha Kos a jegyed, a héten sajnos kevesebb időd lehet a párodra, ami nem egy és nem is kettő kellemetlen helyzetet idézhet elő. Próbáld vele megértetni, hogy mindez nem azért van így, mert így szeretnéd, hanem a héten elfoglaltabb vagy. Bátran érvelj, és hidd el, megenyhül! Ha szingli vagy, csütörtökön váratlanul és szívszaggatóan belezúghatsz egy idegenbe, ám a dolog jövője valami miatt kétséges.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bika vagy? Hetedet felhőtlen jókedv kísérheti végig, még akkor is, ha a munkahelyeden sok feladatot bíznak rád. Mostanság sokat mosolyogsz, ami azért jó, mert a körülötted lévők is visszamosolyognak, ami újabb mosolyokat szül. Pozitív kisugárzásod a kapcsolatodat is jó irányba tereli. Szép hétre számíthattok, viták nélkül. Szingli vagy? Érdemes hétvégére programot csinálnod, mert pasi van a láthatáron.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ha ebben a jegyben születtél, egyik kollégáddal többször is összekaphatsz a héten munkahelyi feladatok kapcsán, ami elég stresszessé tehet. Ne sodródj azonban el a felmondásig, mert nincs minden veszve! Légy józan! Hidd el, minden jóra fordul. Kapcsolatodból addig is erőt meríthetsz, hiszen pároddal turbékoló gerlékként éltek. Egyedülálló vagy? Ez a hét sajnos nem sok újdonságot ígér.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rák jegyűként elő kell venned kitartásodat a héten az élet minden területén. A munkában sajnos húzós napok ígérkeznek, családi gondod is támadhat, sőt, ami a legrosszabb, még a pároddal is lehet konfliktusod, hiszen ingerültebb lehetsz a szokásosnál. Pihenj annyit, amennyit csak tudsz, és éld túl valahogy a hetet. Szingli vagy? Ez most sajnos nem az ismerkedésre alkalmas hét.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlán a horoszkópod? Apróbb egészségi probléma árnyékolhatja be a heted. Talán az őszi napsütés téveszt meg, és nem öltözöl megfelelően, talán más természetű gondod akad, mindenesetre ki kell feküdnöd a dolgot, akár betegszabadság mellett. Párod ebben segíthet, hiszen benne jó ápolóra lelhetsz. Ha szingli vagy, a neten kaphatsz egy izgalmas üzenetet vagy fotókommentet.


Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűzként nagy szüksége lehet egy barátodnak a héten a segítségedre. Bár amúgy is elfoglalt lehetsz, mindenképp szakíts rá időt! Pároddal jól megérthetitek egymást a héten, ami pozitív energiákkal tölthet fel. Ügyelj azonban arra, hogy ne laposodjon el a kapcsolatotok a nagy jólétben. Ha egyedülálló vagy, egy barátod bemutathat valakinek, aki megtetszhet. Talán az, akinek segítesz? Újabb ok az igenre!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ha Mérleg vagy, fáradtabb lehetsz a hét első felében a szokásosnál. Az őszies idő is kedved szegheti, mégsem kell lemondanod a héten a jókedvről. Szerdától ugyanis kisüt a nap, legalábbis neked, hiszen örömhírt ígérnek a csillagok. Párkapcsolatod a héten új szakaszba léphet. Ha egyedülálló vagy, egyik exed bukkanhat fel az életedben. Gondold át kétszer is, akarsz-e tőle újra valamit, vagy nem.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpió jegyűként anyagi természetű gondokkal kell szembenézned a héten. Fontos, hogy semmiképp ne pánikolj be! Készíts egy jó tervet, számolj ki mindent az utolsó forintig, és máris meglátod a fényt az alagút végén. Párodban jó partnerre lelhetsz ebben, és megerősödhetsz abban a hitedben, hogy a jó ember mellett vagy. Szingli vagy? Egy kollégád flörtölgethet veled a héten.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Ha Nyilas vagy, úgy érezheted, az életed sínen van, és ez nagy megelégedéssel tölthet el. Energikus, jókedvű és pozitív lehetsz a héten. Barátaid irigyléssel nézhetnek rád. Kapcsolatodban is minden jól alakulhat, ám vigyázz, hogy féltékenységgel ne rontsd el az idillt. Ha szingli vagy, ezen a héten minden esélyed megvan rá, hogy összefuss az igazival. Légy nyitott, és ismerkedj bátran!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bak a jegyed? A munkában a héten a szokásosnál is jobban teljesíthetsz, amit a kollégáid és a főnököd is dicsérettel koronázhat meg. Pároddal ugyanakkor akadhatnak gondjaid, ugyanis sok apró vita várhat rátok a héten. Nem kell aggódnod, nincsen tányér csörrenés nélkül! Természetes és kell is néha veszekedni. Ha szingli vagy, egyik jó barátodra más szemmel nézhetsz a héten, ami új és izgalmas lehet.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntő vagy? Légy óvatos a pénzügyekben a héten, hajlamos lehetsz ugyanis a költekezésre. Próbáld magad tudatosan korlátok közé szorítani, csak annyi pénzt vigyél a bevásárlásra, amennyi tényleg kell. Párkapcsolatodban harmónia ígérkezik, bár lehet egy vitátok hét közepén, talán éppen a pénz miatt. Ha szingli vagy, érdemes kedden munka után kiruccannod a csajokkal, mert megismerhetsz valakit.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halak a jegyed? A napok múlásával egyre jobb kedvű lehetsz, ami a munkában és a kapcsolatodban is éreztetheti hatását. Most mindent dupla lelkesedéssel csinálhatsz. Légy azonban óvatos, nehogy a túl pozitív gondolkodás miatt belemenj valami meggondolatlanságba! Szingli vagy? Sajnos ez most nem a te heted, de izgalmakban így sem lesz hiány, ugyanis számos mókás helyzetbe kerülhetsz pasikkal.

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal