2013. október 31., csütörtök

Heti horoszkóp október 28 - november 1.


Kos

Több kellemetlen hatás érvényesül ezen a héten, de próbálj optimista maradni, megtalálni a nehézségek közepette is az apró örömforrásokat. Hétfőn és kedden több idődbe és energiádba kerül, hogy egy-egy feladatot elvégezz, ám ez arra sarkallhat, hogy új koncepciókat dolgozz ki, amelyek lerövidíthetik később a munkafolyamatokat. Jó ötletek pattannak ki a fejedből, amelyeket gyorsan a magad javára fordítasz. A kommunikáció is döcögni fog, ugyanis sokszor elbeszéltek egymás mellett családtagjaiddal és közvetlen kollégáiddal. Ha azt érzed, hogy a mondandód nem talál értő fülekre, próbálkozz másképp, más stílusban. Szerdától minden jóra fordul, fellendül az érzelmi életed, lelked megnyugszik, és nagyszerű formába kerülsz.
Tipp: a Hold már napok óta fogyatkozóban van, ám még nem késő egy pár napos böjtbe fogni, de ne feledd: nem mindegy, hogy mit eszel a böjt alatt!

Bika
A héten csak és kizárólag akkor érhetsz el jelentős eredményeket, ha teljes mértékben önmagad leszel, a saját akaratodat érvényesíted, nem pedig másoknak felelsz meg. A vágyott célt te határozd meg, a te álmod legyen, és a hozzá vezető utat is magad járd ki. Így, ha esetleg el is buksz, tudod, hogy azt magadnak köszönheted, és rájössz a probléma okára. Biztasson a tudat, hogy képes leszel végezni a kitűzött feladatok sokaságával, de csak a saját szabályaid betartásával. Ne hagyd magad semmiről lebeszélni! Ha beleesel abba a hibába, hogy háttérbe szorítod a saját akaratodat, akkor tulajdonképpen lemondasz a céljaidról, és környezeted több tagja is visszaélhet ezzel. Aki ismer és kedvel téged, olyannak szeret, amilyen vagy.
Tipp: ha valaki érezhetően rád akarja erőszakolni az akaratát, arra mondj határozott nemet!

Ikrek

Az élet legnagyobb tanítása az, hogy épp annyit kapsz, amennyit magad is adsz. Erről hajlamos leszel a héten megfeledkezni, és néha önzővé válsz - legalábbis mások szemében mindenképpen. Te nem így fogod látni a helyzetet, mert az elmúlt hetekben sokszor feláldoztad az idődet és energiádat azért, hogy mások elérhessék a céljaikat. Mindezt ahelyett, hogy a sajátjaidat tartottad volna szem előtt. Mondd ki, ami megfogalmazódott benned: a mérleg nyelve minden esetben kiegyenlítődik! Igenis lehetsz kicsit egoista, és nagyon is okos gondolat, ha végre nem mások útját egyengeted, hanem a sajátodat. Az égi konstellációk igen vegyesek, lesz bennük kellemetlen és pozitív egyaránt, így akár összezördülések is előfordulhatnak körülötted, de okos kompromisszumokkal mindet kezelni tudod.
Tipp: kerüld el azokat az embereket, akik pesszimisták, és ráadásul mások hátán akarnak feljebb jutni.

Rák

A heti bolygóállás nagyon kedvez neked, szinte simogatja majd a lelkedet, és végre foglalkozhatsz a sok munka és családi elkötelezettség mellett önmagaddal is. Lehetőséged lesz rá, hogy közelebb kerülj a művészetekhez: menj múzeumba, időszaki kiállításra, színházba, vagy egyszerűen csak otthon alkoss valami szépet. Hagyd pezsegni a kreativitásodat és az alkotókészségedet. Feldobhatod egy a kicsit környezetedet, és talán a családod, vagy akár a barátaid is besegítenek valamilyen elképzelés megvalósításába. Többször fogsz előrukkolni fura ötletekkel és formabontó javaslatokkal. Biztos lesz olyan, aki hevese fog tiltakozni ezek ellen, azért te ne hagyd magad lebeszélni semmiről.
Tipp: merj újat alkotni, az ismeretlenbe ugrani, bátor lenni - ennyi a feladatod ezen a héten, nem több!

Oroszlán

Vágj bele a nagy kalandba, ne várj a csodára, az nem jön magától! Te teremted meg a jó dolgokat, cselekedj kedved szerint. Ez a hét nagyon mozgalmas lesz, ráadásul egy régóta dédelgetett, titkos álmod megvalósításának kedvez a Jupiter és a Szaturnusz is. Komoly rá az esély, hogy a megalapozott, jó tervek mind megvalósíthatók, bár előfordulhat, hogy valamilyen lépéshez külső segítséget kell majd igénybe venned. Ne kezdj megoldásokon töprengeni, ha tudod, hogy mások kezében ott a kulcs. Kérj iránymutatást, ketten vagy akár hárman biztosan többre mentek. Ha összeteszitek, amitek van, az eredmény nem marad el. Gondold végig a lehetőségeidet, töltsd fel energiatartalékaidat, és csinálj valami nagy dolgot!
Tipp: különösen fontos, hogy jogi kérdésekben megfelelő segítséget kérj. Szerződések aláírására kedvezőek a következő napok, de az apró betűs rész átolvasása elengedhetetlen!

Szűz

Ez a hét komoly vízválasztó lehet számodra, ugyanis olyan élethelyzetekbe kerülsz, amelyek kikövetelik maguknak azt, hogy változtass meg bizonyos dolgokat, különben a sikerek tovaszállnak. Csak figyeld az égi jeleket, és ne dugd homokba a fejed! Lesznek kényelmetlen helyzetek, amikor a berögzöttségekhez nyúlnál, de új dolgokat kell kipróbálnod. Lehet, hogy az eddig jól működő fogaskerekek egyszer-egyszer beakadnak, de magukkal hozzák a tanulás lehetőségét, ami számodra egyenlő a fejlődéssel. Tény, hogy jóval többet dolgoztál, tanultál és tettél másokért mostanság, mint amennyi elvárható volt, de továbbra se pihenj, hanem haladj előre.
Tipp: hol töltöd a hosszú hétvégét? Ugye nem akarsz otthon kuksolni? Akkor szervezz meg egy rokonlátogatást, valahol nagyon várnak rád!

Mérleg

A múlt hét igen leterhelő volt, bár cserébe hétvégén kellően kipihenhetted magad, feltöltődhettél energiával, így a hét eleje nem lesz problémás. Nagy lendülettel futsz neki a tennivalók elvégzésének, és az új kihívások elől sem fogsz megfutamodni. A nyűg és a frusztráció most jó messzire elkerülnek, képes leszel mosolyogni még az esetleges gondok megoldása közben is. Mozgalmas, dolgos, intenzív napok állnak előtted, otthon és munkahelyeden egyaránt lesz feladatod. Szerdán a tennivalók a fejed búbjáig érnek, de valahogy most nem vágysz a tétlenségre, sőt, akár pár túlórát is bevállalsz, és besegítesz a kollégáidnak vagy a családodnak.
Tipp: ha már ennyire tobzódsz, akkor egy kis önkéntes munka nem férne bele az életedbe?

Skorpió

Érzelmek terén némi kuszaságra kell számítanod ezen a héten, ugyanis messze nem alakul minden a tervezettek szerint, ez pedig nem a gondolataidat zavarja össze, hanem a lelked nyugalmát borítja fel. Ám ha képes leszel egyik este csendben leülni és végiggondolni mindent, akkor gyorsan rá fogsz jönni, hogy most épp te magad kuszáltad össze a szálakat, nem más. A héten különös erővel akarod kimondani a gondolataidat. Törekedj a jó és diplomatikus kommunikációra, ne titkold, hogy mi rejlik a szívedben, mit szeretnél adni, illetve visszakapni. Nem mindig találsz azonnal meghallgatásra, néha úgy érzed, hogy a falnak beszélsz. A hosszú hétvége viszont alkalmat adhat a kielégítő beszélgetésekre is.
Tipp: otthon rengeteg feladat halmozódott fel, ne egyszerre akard elvégezni, apránként haladj velük.

Nyilas

A hét eleji égi konstellációk alaposan összezavarják a gondolataidat. Mindaz, amit még múlt héten elterveztél, szinte teljesen jelentőségét veszti. Lehet, hogy ez egyfajta jel arra, hogy új irányba kellene indulnod? Figyeld meg és vedd észre időben, hogy több alkalommal is rossz oldalról közelíted meg a tennivalóidat, vagy épp emberi kapcsolataidat. Tartsd szem előtt azt, hogy nincs szükség mások manipulálására ahhoz, hogy valamiben sikeres lehess. Hagyd, hogy azért becsüljenek és szeressenek, aki vagy, és amit elértél. Ha valamilyen önző ok miatt akarsz valakit az oldaladra állítani, azzal magadnak árthatsz, és a beléd vetett bizalom meginoghat. Ezt kerüld el, hisz te magad sem viselnéd jól, ha az emberek három lépés távolságot tartanának tőled, nem igaz?
Tipp: nagy mázli, hogy hosszú hétvége áll előttünk, így a hét elején elkövetett bakikat a hét második felében könnyen ki tudod javítani. Keresd a béke lehetőségét!

Bak

Ezen a héten annyira jól alakulnak a dolgok, hogy eleinte mindenben a csapdát és a trükköt keresed. El sem akarod hinni, hogy az égiek a te javadat szolgálják. Örülj annak, hogy semmi nem törheti le a kedved, aminek persze egyik alappillére az, hogy sikerült szuperül feltöltődnöd az előző hétvégén. Egész héten megingathatatlan lesz a jó kedved, az elégedettség tartósan költözik be a lelkedbe. Elemedben leszel, teli erővel, energiával, tettvággyal, ambícióval, tántoríthatatlan vagy, kitartóan törekszel egy régi célod megvalósítása felé. Bármibe is fogsz, az kiválóan alakul, sikerre éhezel, és meg is szerzed azt, amit kiszemelsz magadnak. Jupiter extra hátszelet biztosít neked, élj vele!
Tipp: régóta áhítozol valamire, amit eddig nem mertél megengedni magadnak? Ha az anyagiak eddig gátat szabtak neked, most nem fognak, úgyhogy cselekedj!

Vízöntő

Vedd a kezedbe a kezdeményezést, ugyanis most hiába vársz másokra! Ne pazarold az időt arra, hogy csapatban tevékenykedj, ez a hét kifejezetten kedvez az egyedüllétnek, a magányosan elvégzett feladatoknak. A hét első fele pozitívan és lendületesen alakul, a lehetőségek száma a sokszorosára nő, már a múlt héten is érezted, hogy a sors a te malmodra hajtja a vizet - de most az a nagy különbség, hogy senki nem akarja megnehezíteni az utadat. Rengeteg pozitív hatás ér, munkád, magánéleted terén is láthatatlan segítség érkezik. Olyannyira tisztán fogod látni a helyzetedet, hogy még azon kérdéseidre is kapsz választ, melyeket fel sem tettél. Anyagi ügyekben is javuló tendenciákat fogsz tapasztalni, bármit teszel, azt sikerrel véghezviheted.
Tipp: előtted most nincs lehetetlen, inspirálj másokat is, sokan lesznek ezért hálásak neked!

Halak

Az ősz és a borongós idő nincs ínyedre, de szerencsére csak hétfőn tud visszavetni a munkádban, keddtől ismét lendületet veszel, és dupla annyi munkát tudsz majd elvégezni. Aktivitásoddal, tettvágyaddal sokakat lenyűgözöl, bár a legjelentősebb ok, amiért ennyire mozgalmasak lesznek a munkanapok, hogy hosszú hétvége áll előtted, így pedig több feladat jut a munkanapokra. A kedved töretlen lesz, és az új kihívások egyenesen felizgatnak. Csütörtök estére alaposan elfáradsz, de ez nem lomboz le. Lehet, hogy fizikailag és szellemileg egyaránt fáradtnak fogod magad érezni, de vasárnapra teljesen feltöltődsz, s már a jövő hét reményteli lehetőségei töltik ki a gondolataidat.
Tipp: el otthonról mindenképpen! Ne maradj a négy fal között, ha nem akarsz messzire utazni, akkor is keress minden napra egy különleges programot!

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal