2013. október 1., kedd

Heti horoszóp szeptember 30-06

Kos 
A bolygóállások most kedveznek neked, ha a Kos jegyében születtél - boldog, harmonikus napoknak nézel elébe. A karrierben olyan lehetőség hullik az öledbe, ami fellendítheti a szakmai életed, és megbecsülést hozhat. Mindemellett azonban a magánéletben is sikereket érhetsz el, ami teljesen felvillanyoz, és visszaváltoztat azzá a 16 éves, szerelmes kamasszá, aki valaha voltál.

Bika

A csillagok szerint karriered a héten háttérbe szorul, talán azért, mert szabadságon leszel, vagy kevesebb munkád lesz. Ellenben a szerelmi életed beindul, az egyik közösségi oldalon olyan régi ismerősre bukkanhatsz, aki új perspektívát nyit meg a magánéletedben. Most minden esélyed megvan arra, hogy sikerrel járj nála, esetetekben a felmelegített káposzta még működhet is.

Ikrek 

Picit nehezen indul be a hét számodra, amin az sem segít, hogy most nagyon érzékeny vagy. A poénokat és a kisebb megjegyzéseket is annyira a szívedre veszed, hogy legszívesebben sírva elvonulnál a világ elől. Mindez azonban csak a hét közepéig tart, ekkor ugyanis olyan választás elé kerülsz, ami energiával és kifogyhatatlan optimizmussal tölt fel. Még egy külföldi út lehetősége is felmerül.

Rák 
Ha két végéről égeted a gyertyát, akkor számolnod kell a következményekkel. Úgy érzed, elfáradtál testileg és lelkileg egyaránt, de sajnos ez nem ment fel sem a munka, sem a hétköznapi teendők alól. Jól tennéd, ha lazítanál egy kicsit, meglátod, így az életed napsütésesebbnek tűnik majd, és olyan lehetőségeket is meglátsz, amiket eddig elszalasztottál. Élj velük!

Oroszlán 

A hét picit kapkodósan indulhat, ami rányomja a bélyegét a kedvedre, de a párod szerencsére nem hagyja, hogy önsajnálatba kezdj. Türelmesen próbál a segítségedre lenni, aminek meg is lesz az eredménye - rájöhetsz, hogy ő számodra az igazi. Ha viszont eddig még nem találtad meg a párod, a héten pont a nagy rohanás közepette találkozhatsz valakivel, aki nem lesz közömbös számodra.

Szűz 

Az extra pihenés és a szórakozás a héten nagyon rád férne, ugyanis ki sem látszol majd a feladatokból. Ezt bánod is, meg nem is, mert olyan kreativitást igénylő, így a szívednek nagyon is kedves szituációban kell megállni a helyed, ami akár a szakmai előrelépésedet is elősegítheti. A környezeted nem tolerálja jól, hogy alig lát, amiből sajnos néhány konfliktus is adódhat, de hétvégére, a munka végeztével ezek is köddé válnak.


Mérleg 

Feszültség mérgezi a hét első napjait. Semmi nem úgy alakul, ahogyan eredetileg eltervezted, ami a kétségbeesés szélére sodor, de valaki a környezetedből rávilágít, hogy mennyivel pozitívabb így a végkifejlet. Eközben valaki - talán pont az, aki a segítségedre siet - megpróbál feléd közeledni, de ellenállásba ütközik. Pedig az érzései nem csupán plátóiak, hosszú távra is tervezhetnél vele.

Skorpió

Egy régi ismerős felbukkanása egészen felborzolja a kedélyeket minden tekintetben, ugyanis az illető olyan ajánlattal áll elő, amilyenre régóta vágysz. Az egyetlen bökkenő, hogy ha rábólintasz, az gyökerestül változtatja meg az életedet, ezért félsz igent mondani. Az érzelmeid ellentmondanak a józan eszednek, ezért a döntés meghozatala egész héten Damoklész kardjaként lebeg majd a fejed felett.

Nyilas

Pozitív kisugárzásodnak hála a munkahelyeden egy új feladattal bíznak meg, ami igazi kihívás számodra, de a magánéletedben sem unatkozol. Egy új baráttal a világ egészen más szegletét ismerheted meg. A nyomasztó helyzetek elkerülnek, de ne élj vissza vele: ha valaki a segítségedet kéri, ne habozz megtenni érte minden tőled telhetőt.

Bak 

Az elmúlt hetek érzelmi hajszája egészen megviselt, de végre a hátad mögött hagyhatod a kálváriát. A viták és a harag ideje lejárt, az eddig bizonytalan helyzetek most megnyugtatóan rendeződnek. Ha teheted, vegyél ki néhány napot, és kapcsolódj ki, a pároddal igazán kellemes pillanatoknak néztek elébe. Ha nincs párod, nagy az esély rá, hogy belefutsz valakibe, aki felkelti az érdeklődésed.

Vízöntő

A csillagoknak hála megújult energiával és lendülettel indul a heted. Olyan problémákra találsz megoldást - mind szakmai, mind magánéleti szempontból -, amelyek már régóta csontvázként állnak a szekrényben. Mindehhez azonban fontos, hogy szavakba öntsd, ami bánt, máskülönben újabb kellemetlenségek kerülnek majd a szőnyeg alá. Egyre figyelj, szókimondásoddal ne bánts meg másokat!

Halak

A héten a magánéleted kerül fókuszba. Jól teszed, ha leülsz, és mérlegeled a szerelmi életed, eldöntöd, mi is az, amire valójában vágysz. A helyes döntést meghozni a barátnőid segíthetnek, akik kívülállóként sokkal jobban átlátják a kusza szálakat, mint te magad. Párkeresésnél is ez legyen az irányadó, a lehetőség adott, hogy párt találj, csak el kell döntened, a rosszfiúk vagy a jófiúk vonzóbbak-e.

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal