2013. november 18., hétfő

Heti horoszkóp november 18-24.

kos: Szeretnéd, ha kicsit pörgősebben alakulnának a dolgaid, de ez nem az az időszak.. Légy nagyon türelmes és próbáld meg kiélvezni, hogy végre nem kell kapkodnod!
bika: Végre kezded úgy érezni, hogy megfelelő helyen vagy és jó irányba haladsz. Pozitív élményeid ismerőseidre is kihatnak, hiszen kisugárzásoddal mindenkit felvidítasz!
ikrek: Nagy hatással lesznek a következő napokra fiatalabb ismerőseid, rokonaid. Tölts velük annyi időt, amennyit csak lehet és figyelj rájuk nagyon, mert most sokat tanulhatsz tőlük!rák: Nincs is másra szükséged, csak egy jó barátra, akiben megbízhatsz. Ne rejtőzz el, inkább lógj minél többet azzal, akit szeretsz. Neki nyugodtan kiöntheted a lelked.
oroszlán: Dolgozz kicsit karmádon: figyelj nagyon a környezetedben élőkre és nyújts segítséget annak, akinek szüksége van rá. Viszont ne várj cserébe semmit és ne is dicsekedj!
szűz: Nagyon csúnyán elbeszéltek egymás mellett egy-két ismerősöddel, és fogalmad sincs mit tegyél ellene. A jó hír, hogy nem is a te dolgod kihámozni, mit is akarnak mondani.
mérleg: Kötelességeidre terelődik a hangsúly, pedig szíved szerint mást se csinálnál, csak szórakoznál. A jó hír: minél előbb átrágod magad teendőiden, annál hamarabb szabadulsz.

skorpió: Mintha teljesen más dimenzióban léteznél, mint a többiek. Lépten-nyomon konfliktushelyzetbe kerülsz, azonban nem sokat tehetsz ez ellen. Légy türelmes és várj!


nyilas: Jó néhány olyan ismerősöd van, akivel már régóta nem beszéltél. Ne várj ölbe tett kézzel arra, hogy felkeressenek. Vedd fel velük a kapcsolatot!


bak: Az apróságok könnyedén elterelik a figyelmed az igazán fontos dolgokról, pedig koncentrálnod kell. Van egy-két igazán fontos, megoldásra váró probléma, amit nem halogathatsz!

vízöntő: Csak és kizárólag rajtad áll, hogy mit hozol ki a következő néhány napból. Tartsd szem előtt céljaid és légy hajlandó észrevenni a jó dolgokat! Csak így haladhatsz előre.


halak: Mintha teljesen más dimenzióban lennétek ismerőseiddel. Egyszerűen képtelen vagy megtalálni a hangot bárkivel is. Számolj el tízig, mielőtt vitába keverednél!

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal