2014. január 21., kedd

Heti horoszkóp január 20-26.Kos 

Tüzes Kosként bizony elég gyakran megesik veled, hogy csőlátó vagy, és kizárólag a saját magad szemszögéből vizsgálsz bizonyos helyzeteket, körülményeket. Ha most is ezt teszed, akkor egy óriási lehetőségtől esel el. Fontos, hogy megértsd, nem jutsz előrébb azzal, ha manipulálsz másokat, és befolyásolni akarod őket a döntéseikben. Fogadd el, hogy ők ugyanazt másképp látják, ez neked is hasznos lehet. Ereszd el egy kicsit a gyeplőt, és kommunikálj, figyelj, beszélj, hallgasd meg a többieket. Jó hír, hogy sokan szeretnek, de még több híved lehetne, ha kerülnéd a konfliktusokat.

Tipp: természetesen mindennek ellentmond az, ha pontosan tudod, hogy valaki a te hátadon akar feljutni a csúcsig. Ám vita helyett itt is a békére törekedj. 

Bika 

Légy önmagad! Ne fogadd el, ha valaki gyökeresen meg akar változtatni! Te úgy vagy jó, ahogy vagy! Ne akarj másnak megfelelni, a saját szabályaid szerint élj. Ám azzal sincs baj, ha ezen a héten alkalmanként picit mégis másnak kell mutatnod magadat, mint amilyen valójában vagy. Ez azért kiskapu most előtted, mert így egy nagy veszekedést kerülhetsz el. Ez azonban nem azt jelenti, hogy gyáván meghunyászkodsz mások előtt. Ám fontos, hogy megtaláld az arany középutat, azt, ami neked is örömöt okoz, és a másik fél is elégedett lehet általa. Így mindenki nyer az ügyön! 

Tipp: légy okos, és a praktikáidat úgy építsd be a közös cél elérésébe, hogy azt mások csak a siker bezsebelésekor vegyék észre. Ez lesz ám az igazi meglepetés! 

Ikrek 


Most egyáltalán nem lesz hátrányodra az, hogy a Hold fogyóban van, sőt, inkább ki tudod használni, hogy környezeted többi tagja is kicsit lassúbb nálad. Be tudod őket előzni, csak némi elszántságra lesz szükséged. Ez a hét egyfajta vízválasztó lehet, hisz lezárulhat egy igen energikus, megterhelő időszakod, - s egy sikerekben még gazdagabb, élménydúsabb szakasz veszi kezdetét. Nem titok, hogy rengeteget dolgoztál, tanultál és tettél másokért januárban, többet is, mint amennyit feltétlenül kellett volna, de ez meghozza neked az elismerést. Emellett ne feledd, hogy az energiatartalékaid fogyóban vannak, úgyhogy hétvégén fel kell azokat tölteni. 

Tipp: meg tudod hosszabbítani a hétvégédet egy nappal? Akkor menj el egy jó kis wellnessbe. 

Rák 


A hétfői és a keddi napod nagyon nehéz lehet, a naptárad szinte zsúfolásig telt sürgős tennivalókkal, de magadat is megleped azzal, hogy jó ütemben fogsz haladni. Szerdán Mars kellemetlenkedései hoznak zavarba, negatív hatásai leginkább hangulatingadozásokban lesznek megtapasztalhatóak. Csütörtök reggelig azt érzed, mintha mindenki csak téged szekálna, és sokan a saját problémájukat is a te nyakadba akarják aggatni, hátha megoldod azokat helyettük. Nos, most ne tedd! Inkább önmagaddal foglalkozz, egy kicsit a saját lelkedet ápolgasd, ráfér a simogatás! A jóga, a meditáció, a csend kiváló gyógyír lehetnek a hét második felében. 

Tipp: a másoknak oly sokszor osztogatott bölcsességeidet most a saját javadra fordítsd! 

Oroszlán 


A heti konstellációk nem lesznek túl kíméletesek, és nem hagyják, hogy nyugodtan ülj a babérjaidon. Tettekre sarkallnak, és először is felnyitják a szemedet egy zűrös üggyel kapcsolatban. Hidd el, jó az, ha nem vársz a csodára, hanem cselekszel, és kibogozod a szálakat. Ez sokat javít majd a helyzeteden, és közben új kapuk is megnyílnak előtted. Közben kreativitásodra is élénkítő hatással lesznek az égi áldások, s még magadat is megleped azzal, hogy egy egészen elképesztő ötlettel rukkolsz elő. Csütörtök környékén azt fogod érezni, hogy itt az ideje az azonnali cselekvésnek. A sikerért, a learatható babérokért keményen meg kell dolgoznod, de meg is kapod az elismerést! 

Tipp: szerda és szombat szenvedéllyel lesz teli! Csábítsd el kedvesedet váratlanul, vagy szervezz magadnak egy randit. 

Szűz 


Rengeteg munka vár rád ezen a héten, ami alaposan leterhel, de fura módon senki nem fogja ezt irigyelni tőled. Csak önmagaddal foglalkozz, vedd számba tennivalóidat, aztán cselekedj. Szűz létedre dolgos, szorgos, mozgalmas vagy, ezt pedig kiválóan fogod tudni kamatoztatni a következő napokban. Nem csak a munkahelyeden vagy vállalkozásodban, hanem bizony otthon is nagyot alakítasz, sokan mondanak majd köszönetet. A feladatok mennyisége extra méreteket ölthet, de bírod a leterheltséget. Sokan lesznek körülötted, akik szívesen támogatnak, besegítenek, vagy akár egy jó tippet adnak a jobb eredményekhez. 

Tipp: hétvégén vedd célba az egyik gyógyfürdőt, ki kell áztatnod magad. 

Mérleg 


Már a Vízöntőben jár a Nap, ez pedig a Te levegős jegyedre is kiváló hatással lesz. Erősödik az önbizalmad, és látványosan megnőnek a lehetőségeid, főleg szakmai és tanulmányi téren. Már az elmúlt héten is sok pozitív, egyben érdekes hatás ért, s ez csak gyarapodik ezekben a napokban. Sok jó dolog vár rád, fontos megerősítéseket kapsz. Szerencsére otthon sem fukarkodnak majd a szeretettel családtagjaid. Lehetőséged adódhat arra, hogy karrier és magánélet terén elért pozíciódat még jobban megerősítsd, ha vannak problémáid, azok java részét rendezd. Anyagi téren új lehetőséged adódik, amit feltétlenül aknázz ki. 

Tipp: van szülinapos a környezetedben? Lepd meg őt egy saját készítésű tortával! 

Skorpió 


A telet kezded egyre nehezebben viselni, pedig java része még hátravan. A hangulatod nem a legjobb a hét elején, a kedvetlenség viszont könnyen galibákhoz vezet. Még a rutinfeladatok sem mennek könnyen, viszont jó hír lehet, hogy a hétfőn és kedden megcsappant aktivitásodat visszakapod szerdán, s képes leszel magad mögött hagyni az életuntságot. Szerencse, hogy a környezeted jelentős része végtelenül türelmes lesz hozzád, s amikor azt látják, hogy ismét egyre gördülékenyebben végzed a feladataidat, meg is bocsátanak neked mindenért. Szerelmi életed is felpezsdül, különösen akkor, ha szingli vagy… 

Tipp: vannak még vizsgáid? Akkor a csütörtöki és a pénteki napok nagyon kedvezőek ezekhez! 

Nyilas 


Kiemelkedően fontos lesz ez a hét számodra, ugyanis az év eleje óta dédelgetett álmaid egyike zöld lámpát kap, a megvalósítás útját fény övezi, neked pedig csak végig kell ezen menned. Ugye nem visszakozol? Indulj, cselekedj, tedd, amit tenned kell! Viszont jó, ha szem előtt tartod azt, hogy igen nagy valószínűséggel egymagad nem tudod formába önteni tökéletes terveidet, így keress hozzá mihamarabb megfelelő partnert, aki segítségedre lehet. Ha körbepásztázod ismerőseidet, kollégáidat, gyorsan kiderül, hogy nem kell messzire menni a megfelelő társ érdekében. Csak észre kell venned! 

Tipp: a siker gyorsan jön, és illő lesz megünnepelni egy bulival a hétvégén! 

Bak 


Életedet a hét elején több bonyodalom is nehezíti, s hirtelen nem is tudod majd, mihez kezdj, mit oldj meg először. A nyakadba szakadt problémák nem annyira súlyosak, viszont sok lesz belőlük, ez rémiszt meg majd leginkább. Ám, te egy belevaló Bak vagy, határozottsággal, állhatatossággal, s ha ehhez még az eszedet és a logikádat is hozzákapcsolod, akkor extra gyorsan fogsz tudni mindent megoldani. Az összegubancolódott szálakat kibogozod, és még dicséreteket is bezsebelsz. Mindig jusson eszedbe, hogy amikor történik veled valami kellemetlen, azt a sors elég hamar kompenzálja valami jóval, csak figyelj! 

Tipp: hagyd magad inspirálni egy szín, egy íz, egy illat, vagy épp egy forma által. Minden kérdésedre megtalálod a választ, csak ki kell nyitnod a szemed, s hegyezni a füled. 

Vízöntő 


Tele vagy érzelmekkel, pozitív gondolatokkal, tenni akarással, - és most ezeket kiválóan fogod ötvözni a mindennapjaidban. A terveid és a céljaid megvalósítására irányuló lépések könnyedén fognak menni, s olyan emberekből válik most támasz, akik eddig semmilyen formában nem vettek részt az életedben. Ez téged alaposan meg fog lepni, de a csodálkozás helyett inkább mondj hálát az égieknek. Dinamizmusod, szorgalmad elismerést hoz neked, környezeted is látja, mennyire igyekszel, s milyen hatalmas szívóssággal küzdesz a célszalag átszakításáért. Sok munka vár, de megéri tüsténkedni. 

Tipp: az egészségedre vigyázz, kedden és szerdán rizikós napok jönnek, megfázhatsz, esetleg emésztési gondjaid adódhatnak. 

Halak 


Békés, csendes Halak létedre, nagyon elemedben leszel, tele erővel, energiával, kreatív ötletekkel, amiket most nem is titkolsz környezeted elől. Igen, jól teszed, ha kimondod, mi jár a fejedben, hisz így találhatsz segítőt vagy épp kritikust, aki még jobbá formálja a célt! Lesznek körülötted olyan emberek, akik irigykedni fognak arra a tökéletességre, amit most a világ felé mutatsz magadból, de ez egy pillanatra se rendítsen meg, sőt, inkább meríts ebből további erőt! Bármibe is fogsz most, az jól alakul. Sikert sikerre halmozhatsz, még környezetedet is alaposan meglepheted eredményességeddel. 

Tipp: fogyassz sok citrusfélét, hidd el ez a hét igényli a plusz vitamint!

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal