2014. január 11., szombat

Heti horoszkóp január 6-tól 12-ig


Kos 

Kos vagy? Ezen a héten pozitív változásra számíthatsz a munkahelyeden. Előléptetés várhat, vagy elvehetnek tőled egy feladatot, amit egy ideje valaki más helyett kellett csinálnod, és eléggé a terhedre volt. Végre lehet, aki elvégezze helyetted, és nem kell vesződnöd vele. Szingliként sajnos nem várható sok újdonság, ám a hét közepén vicces kalandod lehet egy pasival a metrón vagy egy boltban. Ha van párod, sokat féltékenykedhettek a héten, de ez nem baj.

Bika 

Bika vagy? A héten sok munka a nyakadba szakadhat, de minden feladatoddal remekül boldogulhatsz, köszönhetően a pihentető ünnepeknek, amik mögötted vannak. Ha egyedülálló vagy, lehet egy pasi az életedben, aki nagy kérdőjelet jelent, és most a héten végre kiderülhet, hányadán is álltok. Van kapcsolatod? Igazi tündérmese lehet a hetetek, sok öleléssel, szívből jövő vallomásokkal, őszinte érzelmekkel. Irigylésre méltóak lehettek együtt!

Ikrek

Ha Ikrek a horoszkópod, a héten érdemes kicsit változtatnod az életritmusodon, mostanában ugyanis sorra telnek el úgy a napjaid, hogy keveset alszol, rendszertelenül eszel, és emellett még sokat is dolgozol. Variáld át a napirended! Ha nincs párod, ez a hét elhozhatja a régen várt nagy találkozást, de csak akkor, ha nyitott szemmel jársz. Amennyiben párkapcsolatban élsz, bokros teendőitek miatt sajnos kevesebbet lehettek együtt.

Rák

Ha Rák vagy, egyik kollégáddal gyakorta meggyűlhet a bajod a hét során, mert ő ahol tud, keresztbe tehet neked. Talán csak nem szimpatizál veled, de az is lehet, hogy a pozíciódra fáj a foga. Légy határozott, és vedd fel a kesztyűt! Ha egyedülálló vagy, a pasi, akit egy ideje figyelgetsz, tehet feléd egy apró lépést egy mosoly vagy egy sokatmondó tekintet formájában. Ha van párod, kiegyensúlyozott hetetek lehet, bár a munkahelyi stressz kissé rányomhatja a bélyegét a napjaitokra.

Oroszlán
Ha Oroszlán a jegyed, ezen a héten sajnos rezeghet a léc a munkahelyeden alattad, ugyanis a szétszórtságod, amit talán még a karácsonyi és szilveszteri lustaságból lehet eredeztetni, meghozhatja nemkívánatos gyümölcsét. Elronthatsz valamit, ami miatt a főnököd kérdőre vonhat. A legjobb, ha bólogatsz, különben baj lehet belőle. Szingliként érdemes péntek estére programot szervezned a barátnőiddel, mert egy egész csapat helyes pasit ismerhettek meg. Van párod? Szerelemittas hét várhat rátok.


Szűz 
Szűz a csillagjegyed? Egyik családtagod a hét elején csúnyán felbosszanthat, és ez sajnos rányomhatja a bélyeget az egész hetedre. Kapcsolatodban, ha van, éppen emiatt sajnos sok vitád lehet, és ha nem jól kezelitek a konfliktusokat, elsodródhattok akár a szakítás gondolatáig is. Üljetek le megbeszélni a dolgokat, mert nagy baj lehet! Ha egyedülálló vagy, ez a hét nem túl ígéretes, de ne légy elkeseredett, mert a nagy szerelem már közeleg.

Mérleg 
Ha Mérleg a horoszkópod, kellemetlen egészségi probléma jelentkezhet nálad a hét második felében, és ez eléggé lelombozhat. Szerencsére párod, ha van, megértő veled, és mindig fel tud vidítani. Nem lesz ez most sem másképp. Igazi két lábon járó orvosság lehet a bajodra. Ha nincs pasid, a munkahelyeden megtetszhet valaki neked, ám mivel nem a kollégád, keveset tudhatsz róla. Vonzalmadat jobb, ha egyelőre titkolod.

Skorpió 
Skorpióként a héten nehéz napjaid lehetnek a munkahelyeden. Az év eleji hajrá megviselhet, pláne, mivel nehezebben zökkenhetsz vissza a megszokott munkatempóba az ünnepek után, mint szeretnéd. Egy jó napi beosztás segíthet. Ha szingli vagy, ez a hét egy randimeghívást tartogathat egy pasitól, akit már ismersz, de eddig nem gondoltál rá potenciális párként. Van pasid? Alaptalan féltékenység árnyékolhatja be a heteteket.

Nyilas 

Ha Nyilas a jegyed, és álláskereső vagy, ezen a héten végre megtalálhatod álmaid munkáját. A pozitív változás a karrierben persze annak is a függvénye, hogy mennyire szerepelsz jól az interjún, amire behívhatnak. Amennyiben szingli vagy, egy szimpatikus idegen igencsak felkeltheti az érdeklődésedet a héten. Ha van párod, egy harmadik személy próbálhatja szétzilálni a kapcsolatotokat. Igyekezz ezt megakadályozni, mert sikerülhet is neki.

Bak 
Bak vagy? Ezen a héten végre pozitív változás állhat be nálad anyagi téren, és ez nagy megnyugvással tölthet el, ugyanis a befizetendő számlák és a vásárolnivalók már nagyon idegesíthettek. Most végre kifújhatod magad, de azért próbálj spórolni! Ha nincs párod, ezen a héten egy szélhámos férfival ismerkedhetsz össze, de a hatodik érzéked ezt rögtön megsúghatja. Van pasid? Ez a hét számotokra a fülledt erotikáról szólhat.

Vízöntő

Ha Vízöntő vagy, kellemetlen meglepetés érhet hétfőn, de hála a kreativitásodnak és a derűlátásodnak, a hátrányból rövid idő alatt előnyt kovácsolhatsz, és még jobban is jöhetsz ki az egész dologból, mint remélted. Ha egyedülálló vagy, néhai szerelmed kereshet fel, és nehéz lesz eldöntened, csak az emlékek kavarnak fel, vagy még mindig érzel valamit iránta. Van párod? Próbálj jobban bízni benne, mert a folytonos gyanakvás elemészti a kapcsolatotokat.

Halak 

Ha Halak a horoszkópod, öröm érhet a héten, mégpedig anyagi vonatkozású. Ez helyrebillentheti az egy ideje már döcögős költségvetésedet. A pozitív változást azért ne ünnepeld meg felelőtlen dőzsöléssel, mert megint bajba kerülhetsz hó végén! Ha szingli vagy, az illető, aki tetszik, tehet egy félreérthetetlenül biztató megjegyzést neked. Van párod? Ideje többet foglalkoznod vele, mert mostanában hajlamos lehetsz elhanyagolni őt.

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal