2014. március 28., péntek

Heti horoszkóp március 24-30


Kos
Már nagyon készülsz valamely terved megvalósítására? Akkor most minden körülmény adott lesz ahhoz, hogy valami nagy dolgot hajts végre, új fába vágd a fejszéd és megmutasd, bizony még mindig rengeteg erő és energia van benned. Szinte egész héten jól érzed magad a bőrödben, és nem igazán lesznek olyan pillanatok, melyek letörnék a jó kedvedet. Ha bármilyen bizonytalanság vesz körül, az csak átmenetileg történhet meg, és leginkább valami új dolognak az előjele lesz. Minden reggel képes leszel megújulni, és könnyedén haladni céljaid felé. Újabb és újabb ötletek pattannak ki a fejedből, sokakat le fogsz nyűgözni.
Tipp: szentelj időt a saját gyerekeidre, ha nincsenek, akkor a családodban lévőkre. Könnyen megtalálod velük a közös hullámhosszt, és még tanulhatsz is tőlük.


Bika
Több konfliktus és vita is övezi utadat szerdáig, ám ezek legtöbbje nem lesz más, csupán valamiféle erőfitogtatás vagy banális nézeteltérés. Bikaként szeretnéd minden esetben bebizonyítani, hogy a te gondolataid, terveid, ötleteid helytállóbbak másokénál, ám talán mégsem kellene minden áron az erőfölényedet bizonygatnod, nem kell másokon diadalt aratnod! Úgy bizonyíthatsz, ha csendben elérsz a célig, majd besöpröd a megérdemelt dicséreteket. Ha valaki harcolni akar veled, akkor ne vedd fel a kesztyűt. Próbáld energiáidat hasznos dolgokra fordítani, s fogadd el mások eltérő véleményét.
Tipp: válj attól különlegessé, hogy nem olvadsz be a tömegbe, és nem azonosulsz másokkal. Légy egyedi, de ennek add meg a módját!


Ikrek
Számos fordulatot rejt ez a hét, több érdekes találkozás is történik. Olyan emberek keresztezik majd az utadat, akik jelentős befolyással lehetnek a döntéseidre vagy ötleteid kreatívabbá tételére. Új munka- vagy üzleti kapcsolatok kialakulása garantált, de régi barátok vagy egy, a már múlt ködébe veszett nagy szerelem is felbukkanhat ismét. Próbálj mérlegelni, és reálisan dönteni ezek létjogosultságáról. Általában segítségedre lesznek az égi hatások, de kedden légy óvatos, ne higgy el mindent elsőre, amit látsz vagy hallasz. Könnyedén csalódhatsz, ha túl hiszékeny leszel. Ne adj kölcsön senkinek, ne vegyél fel hitelt.
Tipp: ha van szerelmi kapcsolatod, de az több problémát rejt, mint hasznot, akkor ideje elengedni, a fogyóban lévő Hold segít ebben.


Rák
Úgy érzed, akadozva haladnak ügyeid ezekben a napokban? Mars hátráltat, és bizony Merkúr sem a legkedvesebb arcát mutatja feléd, ám szerdán oldódik a feszültség, s az, ami addig nehezen megy, csütörtöktől, ha külső segítséggel is, de megoldódik. Tarts ki, ugyanis a fogyóhold miatt most nagyon gyakran tapasztalod, hogy híján leszel az energiának. Hiába a sok jó és különleges ötlet, ez a hét nem igazán kedvez annak, hogy új dolgokba kezdj. Hagyd inkább sodortatni magad az árral, s várd ki a jövő hét sokkal kedvezőbb bolygóállásait. Most csak falakba és más emberek ellenállásába ütközöl, felesleges pazarolni az energiáidat. Vasárnap jön az újhold, csodás energiákkal tölt majd fel.
Tipp: a meditáció kiváló pihentető eszköz lehet a zűrös hétköznapok estéin.


Oroszlán
Úgy érzed, bármerre lépsz, falakba ütközöl? Nos, ez nem véletlen, de tudd, hogy mindez csak kedd estig tart, utána felszabadulsz a nyomasztó hatás alól, s szerdára minden új megvilágításba kerül. A felhők tovaszállnak, a Nap kisüt, te pedig jókedvre derülsz. A heti, égi konstellációk jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy ha lassan is, de biztosan javuljon a kedélyállapotod, sőt, akár nőjön a libidód! Csütörtökön már minden jól alakul, s bármibe vágd is a fejszéd, az sikeresebben zárul, mint a hét elején reméled. Akad olyan ember a környezetedben, aki felfigyel a sikerszériádra, s nem titkolja, hogy a te tanácsodban reménykedik, hogy neki is jobban menjenek a dolgok. Légy büszke arra, hogy sokra tart téged.
Tipp: nincs lehetetlen, csak tehetetlen! Régi mondás, de attól igaz, legyen ez a mottód egész héten!


Szűz
Nagyon sok új és életszerű ötlettel rukkolsz elő a napokban, ám csak annyit mondj el, amennyinek a megvalósításához kedved és időd is lesz. Hogy miért? Mert olyasmi történik, amire a legkevésbé sem gondolnál. Környezeted több tagja vevő lesz ezekre az újdonságokra, és azonnal támogatókká válnak. Légy nyitott, aktív, beszélgess a terveidről azokkal, akik érdeklődnek. Bárki ajánlja is fel a segítségét, azt fogadd el gondolkodás nélkül! Mit veszíthetsz? Nincs semmi kockázat, de az tény, hogy nagyszabású tervedet egyedül nem valószínű, hogy meg tudod valósítani, a külső segítség pedig szinte kérés nélkül érkezik. A csapatmunka óriási sikerrel kecsegtet most.
Tipp: bátorság és tettrekészség. Ezek ötvözetére van szükséged.


Mérleg
A hét első felében óriási szükséged lesz koncentrációs készségedre, mert könnyen elcsúszhatsz a banánhéjon, ha szeleburdi leszel. Figyeld a körülötted zajló eseményeket, mert bár úgy tűnhet, semmi közöd a bonyodalmakhoz, nehézségekhez, de okulni ezekből akkor is lehet! Sokkal jobban kell koncentrálnod a munkahelyeden, üzleti megbeszéléseid vagy családi programok során, ha tanulsz, akkor a te érdekedben minden órán, előadáson vegyél részt. Lényeges eleme lesz a mindennapoknak a kommunikáció. Nem mindegy, hogy milyen hangnemet ütsz meg másokkal, fontos, hogy elsősorban az arany középút lebegjen a szemed előtt, ha kompromisszumokat kell kötnöd.
Tipp: ezekben a napokban csak akkor nyilváníts véleményt, ha fontos a mondandód.


Skorpió
Kifejezetten jó benyomást teszel másokra a most következő napokban, ami nem csak pozitív élményeket ad neked, hanem új kapukat nyit meg előtted. Régi ismerősök, kollégák, barátok is tetszésüket nyilvánítják majd különböző okok miatt, de még idegenek is felfigyelnek rád. Akikkel most ismerkedsz meg vagy kerülsz közelebbi kapcsolatba, lenyűgözhetők és meggyőzhetők bármiről, hát használd ki a benned rejlő képességeket, és ha kell, beszélj lyukat a hasukba. Végül azon se csodálkozz, ha valaki többet szeretne tőled az egyszeri találkozásnál vagy felületes barátságnál.
Tipp: minden akadályt kihívásnak fogj fel, és győzd is le!


Nyilas
Ezen a héten sokszor adhatod tanúbizonyságát lojalitásodnak, szolidaritásodnak, ugyanis olyan élethelyzetekbe botlasz, melyekben embertársaidon kell segítened. Sokan találnak majd meg bújukkal, bajukkal, de te álld a sarat és bátran osztogasd a tanácsokat. Mindenképp jó és nemes cselekedetek sorát tudod végrehajtani, de persze ügyelj arra, hogy a jótékonykodást soha ne erődön és lehetőségeiden felül tedd! Fontos lesz az is, hogy ne ess át a ló túloldalára, s csakis ott segíts, ahol meg is kértek téged erre, hisz lehet, hogy minden jó szándékod ellenére árthatsz valakinek, ha nem egyeztetsz vele előre. Péntekre elfáradsz, de a lelked tiszta lesz. Fel kell töltődnöd energiával a hétvégén!
Tipp: képes vagy mások életét kedvező irányba fordítani? Akkor a saját bonyolult ügyeiddel is foglalkozz! Segíts magadon is, ha épp úgy hozza a sors!


Bak
Hétfőn még lazsálhatsz, összeszedheted a gondolataidat, stratégiát építhetsz, ám keddtől fordul a kocka, és nagyobb fokozatra kapcsolva kell megoldanod a rutinfeladataid mellett az új kihívásokat. Az alapos tervezés életmentő lehet, írj fel mindent, így semmi nem marad ki a sorból! Csütörtökön olyan körülmények alakulnak ki körülötted, melyek miatt könnyen nagyon akaratossá és kiszámíthatatlanná válhatsz, de pont ez vihet el a célszalagig, ne hagyd magad semmiről lebeszélni. Lehet, hogy nehézebben fogsz szót érteni másokkal, s ez könnyen vitákat eredményezhet, de legalább tudod, hogy kivel és hányadán állsz. Aki most támogat, az melletted lesz később is, ezt tartsd szem előtt!
Tipp: ideje eltűnődni azon, merre szeretnéd tölteni a húsvétot! Foglalj szállást, vagy szólj a vidéken élő rokonoknak, hogy mindenki felkészülhessen az együtt töltendő időre.


Vízöntő
Meglepően jól működik a hetedik érzéked ezen a héten, s ezt kiválóan fogod tudni kamatoztatni. Ne riadj meg attól, ha a belső hangod és a józan eszed ellentmond egymásnak, te az ösztönök alapján cselekedj! Ne félj beleugrani az ismeretlenbe, befektetni, eladni, venni, vagy akár lemondani valamiről, mert mindenképpen nyertes leszel. Emellett hab a tortán, hogy akaratlanul képes vagy mások gondolataiba belelátni, megeshet, hogy könnyen ráérzel eltitkolt dolgaikra is. Ám fontos, hogy lojális maradj, és semmiképpen se élj vissza helyzeteddel, a megszerzett információk segítségével ne használd ki mások gyengeségét, esendőségét, sőt!
Tipp: rendezd át egy kicsit a lakókörnyezetedet, szerezz be pár új apróságot, aminek örülni tudsz.


Halak
Hatodik érzéked már-már zavarba ejtően jól működik, és látványosan segít neked a hét minden napján, döntésekben, változásokban, a múlt lezárásában, új dolgok elkezdésében egyaránt. Hétfőn nem sok kedved lesz dolgozni, pedig sok elvégzendő feladat vár rád, de kedden már lendületet veszel, s rendre magad mögött tudod a feladataidat. Alacsony energiaszinted fokozatosan nő, ezáltal újabb dolgokban fogsz tudni jól teljesíteni. Ehhez azonban kielégítő pihenésre is szükséged van.
Tipp: lepd meg magad egy színházjeggyel. Lehet kettő is, vidd el kedvesedet vagy a legjobb barátodat!

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal