2014. április 2., szerda

Heti horoszkóp március 31-06


Kos (III. 21 - IV. 20.)

Amennyiben a Kos jegyében születtél, sajnos a héten kellemetlen helyzetbe kerülhetsz a munkahelyeden. Talán a tavaszi fáradtság az oka, de nagyon szétszórt lehetsz, ezért elfelejthetsz valami fontosat, például egy üzleti találkozót vagy egy határidőt. A legjobb, ha jó előre felkészülsz, és a naptáraddal a zsebedben jössz-mész a napokban. Így elkerülheted a dolgot. Ha szingli vagy, sajnos most nem sok újdonság vár, de ha van párod, akkor szokatlanul vonzónak találhatod őt, és legszívesebben nem is hagynád felöltözni.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bika a jegyed? A héten sorra halmozhatod a sikerélményeket úgy a munka, mint a magánélet és a szerelem terén. Bár sok dolgod lehet, feladataiddal gördülékenyen haladhatsz a napokban, ugyanis a tavasz szinte csordultig tölthet téged energiával. Amennyiben szingli vagy, a héten sorra kaphatod az elismerő pillantásokat, de egynek különösen örülhetsz majd mind közül. Van pasid? Bár a héten hajlamos lehet a féltékenykedésre, benned ez csak azt igazolja, mennyire oda van érted.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrek a horoszkópod? A hét közepe táján pénzhez juthatsz, ám szinte mint a parázs, úgy égetheti a markod, azonnal arra érezhetsz késztetést, hogy elköltsd mindenféle divatos holmira. Add meg magadnak az örömet, és menj el kicsit shoppingolni, de vigyázz, ne költs túl sokat, mert később megbánhatod a meggondolatlan költekezést. Ha van párod, sajnos várhat rátok egy kellemetlen vita a héten, de mivel alapvetően rendben van veletek minden, egykettőre túl lehettek rajta. Szingli vagy? Forró flört várhat csütörtökön.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rák a csillagjegyed? Amennyiben szingli vagy, a héten a szokásosnál is jobban be lehetsz zsongva, hogy legyen végre szerelem az életedben, és szinte görcsösen keresgélheted az igazit, amerre csak jársz. Ne tedd! Ha ennyire akarod, biztos lehetsz benne, hogy el fog kerülni a nagy Ő. Ha el tudod ezt a dolgot engedni, akkor azonban jöhet a szerelem. Van kapcsolatod? Kissé hanyagolhatod mostanában a szerelmed, noha érzelmeid a régiek. Ne engedd, hogy a megszokás közétek álljon!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlán vagy? Munkahelyi konfliktus van kilátásban, ugyanis egyik kollégád elfelejthet valamit, amit megígért neked. Ez neked veszteséget, kellemetlenséget okozhat, és magyarázkodásra kényszerülhetsz a főnökeid előtt. A legjobb, ha nem bosszankodsz, inkább előállsz valami jó megoldással. Ha kapcsolatban élsz, párod feldobhat egy nagyszerű ötletet - például egy közös utazásét -, ami nagyon felvillanyozhat. Nincs pasid? Egy szórakozóhelyen gátlástalan flört várhat az egyik jóképű pincérrel.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűz a horoszkópod? Kialvatlanságtól szenvedhetsz a héten, most ugyanis úgy érezheted, ha egész nap aludnál, még akkor sem tudnál igazán felfrissülni. Próbáld minden szabadidődet olyan okosan beosztani, ahogy csak tudod, és aludj, amikor csak lehet! Ha egyedülálló vagy, hódítási haditervet eszelhetsz ki, hogy végre a tiéd legyen, aki már egy ideje tetszik. Félre a stratégiákkal, minden meg van írva, hiába is erőlködsz! Úgy lesz, ahogy lennie kell. Van párod? Egyik családtagjával kerülhetsz konfliktusba.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérleg vagy? Egyik barátnőddel sajnos összekaphattok a héten, mert most mindketten türelmetlenebbek, ingerlékenyebbek lehettek, így a legapróbb szikrából is hatalmas vita lehet. Igyekezzetek belátni, hogy a kompromisszum lehet a jó megoldás, és ne akarjátok egymásra erőltetni az elképzeléseteket! Ha van pasid, egyik nap nagy meglepetést okozhat neked egy reakciójával, ami megerősíthet téged abban, hogy ő az igazi. Ha szingli vagy, egy exed bukkanhat fel az életedben újra.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpióként csúnyán be lehetsz havazva a héten munkával, és emellé szerencsétlen módon éppen egy nagy adag tavaszi fáradtság társulhat. Egyél sok vitamint, igyál zöld teát, ezek felfrissíthetnek, és jobban mehet a sok feladat. Amennyiben párkapcsolatban élsz, egyik közös nőismerősötökre nagyon féltékeny lehetsz a héten, mert úgy érezheted, hogy hajt a párodra. A legjobb, ha egyértelműen, de persze intelligensen a tudtára adod, hogy rossz ajtón kopogtat. Nincs pasid? Sajnos ez a héten nem változik valószínűleg.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilas vagy? A héten kipróbálhatsz valamit, amit eddig még soha nem csináltál, és ez nagyon nagy izgalommal tölthet el. Születhet egy új hobbid, elkezdhetsz egy új sportot, de ha párkapcsolatban élsz, a hálószobában is olyan vizekre evezhettek, ami eddig meghódítatlan terület volt a számotokra. Amennyiben nincs párod, a héten a szokásosnál sokkal merészebb lehetsz, és lehet bátorságod kezdeményezni egy olyan szituációban, amikor megtetszik egy férfi. Hajrá, bátraké a szerencse!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bak a csillagjegyed? Ha ez idáig hanyagoltad a sportot, akkor ez a hét alkalmas lehet arra, hogy újra edzőcipőt ragadj, és elkezdj mozogni. Ha van párod, javasold neki, hogy sportoljatok együtt! Nemcsak jó móka, de össze is hoz még jobban benneteket, meglátod! Nincs kapcsolatod? Egyik közeli rokonod barátja személyében megismerkedhetsz egy helyes pasival, akiről azonban kiderülhet, hogy nem egyedülálló. Ne csüggedj, számodra is kószál valahol egy herceg fehér lovon.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha Vízöntő a horoszkópod, szerencse érhet a pénzügyek terén a héten. Ez lehet akár egy váratlan fizetésemelés is, de ha előbb érkezik meg a számládra a várva várt fizetésed, az is kész szerencse lehet, mivel március végére eléggé leéghettél anyagilag. Ha van pasid, úgy érezheted, a közeledése néha terhes számodra. Vess számot magaddal, ez miért van! Lehet, hogy csak egy kicsit foglalkoznod kellene magaddal, de az is lehet, hogy a szerelmetek a végét járja. Szingli vagy? Egy férfi, aki már egy ideje próbál közeledni feléd, varázsütésre neked is vonzóvá válhat.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halak vagy? A heted sajnos balszerencsés események sorozatából állhat, ám ez nem szegi kedved, ugyanis olyan szívós vagy, akár egy macska, akinek kilenc élete van. Minden előálló problémát játszi könnyedséggel oldhatsz meg. Ha van párod, a héten bókok ezreit kaphatod tőle, hiszen a kisugárzásod nőiesebb és szexibb, mint valaha. Nincs pasid? Mágnesként vonzhatod a férfiszemeket, és nem kizárt, hogy mire elérkezik a péntek, egy randimeghívással a zsebedben és repkedő pillangókkal a gyomrodban mész neki a hétvégének.

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal