2014. május 23., péntek

Heti horoszkóp (május 19-25.)

Kos
Vágyak és álmok töltik ki a gondolataidat? Valamit tennél azért, hogy előrébb lépj, esetleg egy régi, függő ügyet szeretnél már lezárni? Mi az, amit már régóta dédelgetsz, s nagyon is időszerű a megvalósítása? Döntsd le a saját korlátaidat, s ha kell, lépj át bizonyos szabályokat, nem szabad, hogy a mások által meghúzott határvonalak akadályozzanak a siker elérésében. Még tüzes jellemed ellenére is megteszed alkalmanként, hogy fejet hajtasz mások akarata előtt? Ezen a héten ne tedd meg, ez a te érdeked! Nagy segítségedre lesz ebben Merkúr és Jupiter. Folyamatosan hátszelet biztosítanak ahhoz, hogy bátran belevágj egy izgalmas kalandba.
Tipp: ne félj létrehozni, megalkotni valamit, ami extrém, különleges, formabontó.


Bika
Elég hamar észre fogod venni, hogy érzékeny vagy a különféle változásokra, és jóval bátortalanabb leszel, mint azt tőled megszokhatta a környezeted. Kedden és szerdán szinte menekülsz a változások elől, nem igazán leszel hajlandó elfogadni, hogy a dolgok akkor is megtörténnek, ha nem akarod. Vedd észre, hogy környezeted rámenősséget és céltudatosságot vár tőled. Ne akarj a belső világodba menekülni, mert az nem old meg semmit. Folyamatosan azt az üzenetet kapod, hogy változtatnod kell sürgősen és gyökeresen az életeden. Pontosan tudod, hogy mik életed kritikus pontjai, ismered a korlátaidat, melyeket ideje lenne ledönteni.
Tipp: ne kérj segítséget senkitől. A megoldás kulcsa – minden üggyel kapcsolatban - rég a kezedben van, használd!


Ikrek
Ha az időjárás, vagy bármely más, általad nem befolyásolható tényező nem lenne kedvedre, majd a kollégáid, esténként pedig a családod vagy a barátaid biztos javítanak a hangulatodon. Munka terén közös feladatra invitálnak, s bár eleinte azt vélelmezed, hogy csak egy jó ötletet, egy kezdő lökést várnak tőled, az idő múlásával kiderül, hogy éppen te lehetsz a feladat egyik legerősebb fogaskereke. Nélküled egyszerűen nem fognak működni a dolgok, ez pedig hosszú távon hozhat sikert neked. S ha ez még nem lenne elég ok az örömre, hasonló helyzet vár rád otthon is. Figyelj szeretteid javaslataira, mert most sok okos gondolatot fognak veled megosztani.
Tipp: lakásfelújítás, renoválás, festés van tervben? Kiváló most elindítani ezeket a folyamatokat.


Rák
Jelentős támogatást kapsz az égiektől és a közvetlen környezetedtől egyaránt. Állj elő ötleteiddel, mert minden helyzetben lesz segítséged. A kedélyállapotod már hétfőn is jó lesz, s ahogy telnek a napok, egyre vidámabb leszel. A fokozódó hangulat sokat segít abban, hogy lényeges eredményeket érj el. Pont úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd: bárhová menj, bármit is tégy, mindenki támogat, ad egy jó ötletet, útba igazít. Fantáziád, logikus észérveid keveréke most olyan dolgokra ad választ, olyan kapukat nyit meg előtted, s olyan megoldó kulcsokat ad a kezedbe, melyek sok örömöt hoznak neked. Tele leszel önbizalommal, s pontosan fogod tudni, érezni, hogy mit és miként szeretnél elérni.
Tipp: ha szükséged van hitelre, ezen a héten kérhetsz kölcsön, mert garantáltan vissza is tudod fizetni.


Oroszlán
Tele vagy életenergiával, kiváló, egyben formabontó ötletekkel, kreativitásod szárnyal, és olyan embereket fogsz tudni magad mellé állítani, akik éppen azt a segítséget tudják megadni neked, amelyre az adott pillanatban szükséged van. Ahhoz viszont, hogy ne csak kicsi, hanem jelentős sikereket érj el, akár túlórákat is be kell vállalnod, és tilos nemet mondani az új kihívásokra. Tüzes Oroszlánként a meggyőzés képességét be kell vetned, és szükség esetén nyugodtan beszélj lyukat mások hasába. Meg tudod értetni környezeteddel, hogy szükséged van a támogatásukra. Anyagi téren most nem vehemens és vad leszel, hanem kifinomult lépésekkel haladsz előre, s a pozitív eredmények sem maradnak el.
Tipp: valamit valamiért! A kicsi most nem elég a sikerhez. Nagy dolgokra, nagy lépésekre, nagy bátorságra van szükség! Cselekedj!


Szűz
Jupiter és Mars egyaránt erőteljes hatással lesznek rád, inspirálnak, nógatnak, tettekre sarkallnak. Most nem érdemes a fotelban ülve várni valamire, tenni kell, és a sikerek, jó eredmények hamar visszaköszönnek. Szinte azt fogod érezni, ahogy hátulról egy láthatatlan kéz, egy megfoghatatlan energia folyamatosan előre tol, bökdös, és új irányokba terel. Ajtók nyílnak meg előtted, nincs mitől tartanod, a nagy nehézségek elkerülnek, olyannyira, hogy nemcsak a saját ügyeiddel haladsz jó tempóban, hanem másoknak is besegítesz. Békés, harmonikus napok követik egymást, a tettek mellett jut elég idő a gondolkodásra, jövőd tervezésére is. Otthonod felújítására, takarításra, csinosítgatására is kiválóak ezek a napok.
Tipp: ugye, milyen hatásos a pozitív gondolkodás? Most ráérzel az ízére, hát használd folyamatosan!


Mérleg
Ha esetleg voltak is kudarcaid a múlt héten, vagy kellemetlen élményeket éltél át, tudd, hogy az égiek ezen a héten bőségesen kárpótolni fognak. Ezekben a napokban nem létezik lehetetlen, nincs zárt ajtó, nincs megoldhatatlan feladat. Minden rendben van, nincs gond, nincs semmi, ami a „rossz” kategóriájába lenne sorolható. Bármi történjék a napokban, az a te javadat szolgálja. Fogadj be minden információt, különösen az újdonságokat, tanulj, tapasztalj, légy támasza másoknak! Ha szükséged van egy kedves szóra, simogatásra, ötletes tanácsra, fogsz segítőt találni, ha épp szükséged lenne rá. A bolygók nagyon erős hatással lesznek rád, jó irányba terelhetik a szakmai, anyagi és magánéleti dolgaidat egyaránt.
Tipp: ha készülsz valamilyen vizsgára mostanság, ezekben a napokban nagyon könnyen tanulsz, mindent befogadsz, szánj erre elegendő időt!


Skorpió
Vénusz jótékony hatása egész héten kedvező lesz számodra, szinte minden életterületen jó dolgok várnak rád, könnyebb lesz a kommunikáció, fél szavakból is megértenek téged mások, és ösztönösen ráérzel arra, hol kel el a segítség. Az égiek hátszelet adnak ahhoz, hogy érzelmi életed stabil legyen, és ha vannak függőben lévő ügyeid, akkor azokat könnyen és gyorsan rendezhesd. Keresd fel szeretteid és barátaid közül azokat, akikkel mostanában összeakasztottad a bajszod, mert a békülés könnyedén fog menni. Ha van párkapcsolatod, mélyülj el benne, szeresd a másikat feltételek nélkül! Mutasd ki érzelmeidet azok felé, akik fontosak neked, akikre eddig is bármikor számíthattál.
Tipp: szervezz bulit a hétvégére. Kerti parti vagy egy piknik?


Nyilas
Több dolog sem úgy alakult a múlt héten, mint ahogy azt megtervezted, vagy épp remélted? Semmi gond, hisz az, ami akkor akadályként gördült eléd, most megszűnik, hátszelet kapsz a céljaid eléréséhez, csak rajtad múlik, mennyi sikert zsebelsz be a héten. Gondolj arra, hogy néha azért nem sikerül minden egy csapásra, mert egy kis idő elteltével mind jobb irányba halad, és még pozitívabb véget ér. Ez most több témával összefüggésben is megfigyelhető lesz. Ha úgy érzed, hogy hétfőn és kedden még mindig nincs minden a helyén, akkor majd szerdától minden gát eltűnik az utadból, s munkáddal és érzelmi életeddel is egyre inkább elégedett leszel. Ötleteidet hamarosan megvalósíthatod, de semmit ne siess el.
Tipp: ha szükséges, akkor húzódj a háttérbe, s figyeld, mit és hogyan csinálnak mások. Sokat tanulhatsz abból, ha nem rohansz mindig előre.


Bak
Az égi konstellációk békét ígérnek erre a hétre, nem kell félned attól, hogy hátrányos helyzetbe kerülsz, hogy negatív események, lelki törések, kellemetlen helyzetek övezik utadat. Ez egy olyan időszak, amikor teljes mértékben a saját kezedben tudhatod az irányítást, így akkor jársz a legjobban, ha semmit nem erőltetsz, ha viszont cselekedni van kedved, akkor menj, és bátran dönts le néhány gátat. Senki sem fog akadályozni, sőt, inkább önkéntes segítők jelentkeznek, hogy utat mutassanak. Kellemes napok követik egymást, munkád terén egy rég áhított eredmény végre kézzel fogható formában kerül közel hozzád. Mivel sok időt és energiát fektettél szakmai előmeneteledbe, a jutalom sem marad el.
Tipp: Fortuna egész héten melletted lesz, amiért légy hálás. Egyszerűen mondd ki, hogy „köszönöm”.


Vízöntő
Hétfőn még lesz arra mód, hogy kicsit lazíts, de kedden fordul a kocka, össze kell kapnod magad, mert eszeveszett tempót diktálva is nehezen oldod meg azt a rengeteg feladatot, ami hirtelen szakad a nyakadba. Megállás nélkül kell robotolnod, és nem mondhatsz nemet az újra sem! Keresd a módját annak, hogy új tapasztalatokra tehess szert! A hét teljes egészében bátran vágj bele bármibe, az elhamarkodottság nem bajt okoz, hanem épp a javadra lesz. Minden könnyedén működik, a dolgok haladnak előre a maguk útján, és most még a kommunikációd is kifinomultan működik, fél szavakból megérteted magad mindenkivel.
Tipp: örömödet, eredményeidet oszd meg szeretteiddel, így lesz kerek a világ.


Halak
Az élet napos oldalára vágysz? Most megkapod, feltárul előtted számos új lehetőség, rendezheted függő ügyeidet. Bár eddig is volt már részed sok jóban, de ezen a héten folyamatosan sütkérezhetsz a dicsfényben, pozitív élmények érnek, könnyen megtalálod a közös hangot másokkal, s akár új barátokra is szert tehetsz. Olyan lehetőségek várnak rád, melyeket kiérdemeltél, különösen pénzügyek téren jött el az idő a változásra, ragadd meg a gyeplőt, és bármi adódjék, azt vállald el, csakis gyarapodással zárhatod ezt a hetet. Nagyszerűek az esélyeid arra, hogy gyors és meglepően egyszerű megoldást találj esetleges anyagi gondjaidra.
Tipp: szerezz be egy memóriajavító hanganyagot, és turbózd fel az elméd!

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal