2014. május 7., szerda

Heti horoszkóp (május 5-11.)


Kos
Fizikai és szellemi aktivitásod még téged is meglep, olyan helyzetekben fogsz kiválóan teljesíteni, melyek meglehetősen szokatlanok tőled. Egészen elképesztő dolgokat fogsz tenni, s lehet, hogy mások hívják majd fel a figyelmedet arra, hogy a saját határaidat feszegeted. Ám ez nagyon jó! Végre kilépsz kicsit a komfortzónádból, és másképp, máshol, más formában éred el a kitűzött célokat. Nem létezik olyan kérdés, amire ne tudnál választ adni. Kiváló tanácsadója leszel most mindenkinek, kommunikációs képességeddel nemcsak a saját ügyeidet rendezed el hibátlanul, hanem másoknak is besegítesz. Ha módodban áll, akkor csendesítsd le a vitázó ellenfeleket, és békítsd ki őket.
Tipp: sok meglepetés ér a héten, szerelmi téren is izgalmas helyzetekbe bonyolódhatsz. Hagyd magad sodortatni az árral.


Bika
Használd ki Vénusz és Merkúr kiváló energiáit, melyekkel egész héten körülölelnek. Bikaként kicsit elrugaszkodhatsz a realitás talajától, ami kifejezetten jót fog tenni neked, s közelebb vihet a céljaidhoz. Most könnyen építheted, javíthatod, vagy épp mélyítheted emberi kapcsolataidat, amire nagyon is szükséged van ahhoz, hogy igazán jól érezd magad. Biztosan észrevetted az elmúlt hetekben, hogy kicsit több félreértésben volt részed, sokszor mondtál ellent másoknak, és néhány – számodra fontos - kötelék kissé meglazult. Mérlegelj! Bizony lehet, hogy ezek előjelei voltak annak, hogy valamelyiket le kell zárni, vagy épp felturbózni. Egy telefon, egy e-mail nem kerül semmibe, de a törődés, amit ez által adhatsz másoknak, az fontos!
Tipp: pont annyit kapsz, amennyit magad is adsz! A mérleg nyelve mindig kiegyensúlyozódik, ehhez viszont el kell döntened, mire is van szükséged pontosan.


Ikrek
Bár hétfőn és kedden nem leszel mindig a helyzet magaslatán, szerdától javul a hangulatod, többen hozzád fordulnak segítségért, s ez extra energiával tölt fel. Képes leszel inspirálni önmagadon kívül másokat is, jókedvet, mosolyt viszel környezeted monoton pillanataiba, s tényleg őszinte örömmel figyelsz az emberekre. Befogadó leszel az új információkra, sőt, szinte keresed annak a lehetőségét, hogy tanulj, tapasztalj valamit, ami eddig ismeretlen volt számodra. Figyelsz a különféle lehetőségekre, melyeket megragadva változtathatsz valamit önmagadon, az életeden, szellemiségeden. Pénzügyi téren is jó esélyt kapsz arra, hogy dolgaid fellendüljenek, gyarapíthatod a pénztárcád tartalmát.
Tipp: jegyezd meg, hogy minél több tudás birtokában vagy, annál nagyobbak lesznek az eredményeid, és egyre több kapu nyílik meg előtted.


Rák
Kedvező napok állnak előtted, semmi nem zavarja meg a terveidet, életed biztos mederben halad. Alkalmanként még azon is eltűnődsz, hogy vajon tényleg minden rendben van-e, hisz annyira nyugodtak a körülmények. Igen, az égi energiák a harmónia csodás érzését adják neked, ezzel pedig kicsit magadba mélyedhetsz, gondolkodhatsz, eltűnődhetsz a hibákon, tervezheted a közeli és távoli jövőt. Nyugodtan hidd el, hogy minden sínen van, csak végezd a dolgod, hisz senki nem hátráltat, sőt, még segítőid is akadnak. Kiegyensúlyozottság jellemzi a hétköznapokat, egyszerűen csak élvezd az élet apró örömeit. Ha van párkapcsolatod, ideje azon morfondírozni, hogy mi legyen a következő lépés. Ha van ötleted, állj elő vele!
Tipp: ezen a héten legalább háromszor menj sportolni, próbálj ki új mozgásformákat!


Oroszlán
Az égiek ezen a héten segítségedre lesznek szinte minden nap. Bármit tégy, akármit gondolj, az pont úgy lesz jó, ahogy létrejön általad. A dolgok, a különféle események éppen úgy és akkor történnek, ahogy azt reméled. Pozitív változások sora áll előtted, vajon lesz bátorságod igazán nagy módosításokat véghezvinned? Oroszlánként kell benned lennie annyi kurázsinak, hogy ne futamodj meg egy kihívás előle. Persze, dönthetsz úgy, hogy hagyod a sorsot a maga útján járni, s lesz, ahogy lesz… de ez nem te vagy, és akkor könnyen lehet, hogy másvalaki gyorsabban lecsap egy lehetőségre. Cselekedj, vedd elő a merészebbik éned, és ugorj bele az ismeretlenbe. Biztos, hogy eredménnyel jársz!
Tipp: kockázat nélkül nincs változás, nincs nyereség. Ugye tudod? Akkor ezt szem előtt tartva cselekedj!


Szűz
Ezen a héten minden épp a tervezettekkel ellentétben történik, ami eleinte zavarni fog, és megpróbálod a dolgokat az eredeti mederbe terelni. Földies Szűzként szereted, ha előre kiszámíthatod az egyes lépéseket, de most a különféle égi energiák mindent megváltoztatnak. Olyan érzésed lesz, mintha a sors direkt keresztbe akarna neked tenni. Talán le kellene ülnöd egy kicsit, s elmerülni a gondolataidban, kielemezni a különféle történéseket, mert rájöhetsz, hogy az égiek csupán meg akarnak kímélni néhány felesleges lépéstől vagy egy-két kudarctól. Hová tartasz, mi a cél, mit akarsz elérni? Ne mellékvágányokon akarj eljutni a végponthoz, hanem a legegyenesebb úton. Minden napot jó kedvvel kezdj el, s tartsd szem előtt, hogy ami nem sikerül elsőre, majd sikerül másodjára, kicsit másképp!
Tipp: a hétvégére tervezz olyan programot, ami kárpótol a munkanapokért. Egy saját házibuli? Vagy egy balatoni fürdőzés? Igaz, ez utóbbi csak akkor, ha bátor vagy.


Mérleg
Pozitív irányú változások előjeleit érzed már hétfőn, ezzel egyenes arányosan a kedved is folyamatosan javul. Sok örömhírt és mosolyt hozhatnak ezek a napok, nem lesz túl sok okod panaszra. Csütörtökön nagy lépésekre szánhatod el magad, de semmit ne tégy azért, mert azt mások elvárják tőled. Dönts önszántadból, s akkor minden a legnagyobb rendben lesz. Ha pénteken visszagondolsz az azt megelőző munkanapokra, akkor elégedett lehetsz. Talán te magad sem gondoltad volna, hogy ilyen sikerrel zársz mindent. Pénzügyeid is kiemelt szerepet kapnak, s akad pár ötlet, hogy miként hidald át a jelenlegi problémáidat. Jó hírek, pozitív előjelek biztosan érkeznek, s egy kis tartalékot is fogsz tudni képezni. A hétvégén új barátokra lelhetsz!
Tipp: ideje lenne néhány régi szokásodon mihamarabb változtatni. Mi az, amit még te sem szeretsz? Elemezd ki önmagadat, a hibáidat, s cselekedj!


Skorpió
A hét elején szükséged lesz extra inspirációra, amit most elsősorban nálad idősebbektől, tapasztalt emberektől kaphatsz meg leginkább. Légy nyitott beszélgetésekre, tanácsadásra, még akkor is, ha úgy véled, te bizony már mindent tudsz. A növőhold segít majd abban, hogy megtapasztalj ismeretlen dolgokat, vagy el merj vállalni olyan feladatokat, amiket eddig sosem. Mindeközben talán azt is észre fogod venni, hogy erőteljes belső átalakulási folyamat indult benned, ami érinti a szellemi és a fizikális oldalt egyaránt. Változol, mert igényed van arra, hogy jobb, okosabb, tapasztaltabb légy. Ezek egyébként nem feltétlenül látványos módosulások, de legbelül tudod, hogy mégis lényeges eredményeket leszel képes elérni általuk.
Tipp: egy buli nagyon is szükséges ahhoz, hogy az esetlegesen meglévő feszültségeidet levezethesd a hétvégén.


Nyilas
Miért érzed azt, hogy kicsúszott a lábad alól a talaj? Azért, mert ezen a héten nem mennek hibátlanul a dolgok, még nem jelenti azt, hogy nagy a baj. Tény, hogy sok a váratlan akadály, és lesznek olyan feladatok, amelyek alaposan elgondolkodtatnak, vagy épp a drága időt rabolják tőled, de hidd el, miután megleled a megoldást, tudni fogod, hogy szükséged volt erre a tapasztalatra is. A probléma gyökere ott keresendő, hogy a kommunikációd nem lesz mindig kifinomult, ez pedig automatikusan bevonzhat bonyolult helyzeteket. Ám tudd, hogy a kocka mindig fordul, csütörtökön és pénteken pedig a te javadat szolgálják az égi energiák! A hét második felében hirtelen esélyt kapsz arra, hogy kedvező irányt vegyen életed több területe is.
Tipp: épp egy hónap múlva itt a pünkösdi hosszú hétvége! Ha házon kívül akarod tölteni az időt, már most találd ki, mi legyen a program, s foglalj is helyet vagy jegyet!


Bak
Tőled már-már megszokott, hogy inkább az egyszerűbb, monoton, kiszámítható dolgokat választod a felfordulás, a zűrzavar és a hangos helyzetekkel szemben. Ám ezen a héten mégis fordul a kocka, s biztos lehetsz abban, hogy nem lesz béke és nyugalom körülötted. Nagyon sok jövés-menés vár rád, ügyeket kell intézned, ráadásul sok olyan feladat is az asztalodra kerül, amelyekkel egyáltalán nem számoltál. Ki kell mozdulnod a komfortzónádból, és tudatosítanod magadban azt, hogy változtatás nélkül nem lesznek új kihívások, fergeteges sikerek. Pénteken már önmagadat fogod dicsérni azért, hogy bátor voltál. Rá fogsz jönni, hogy nagyon is időszerű volt változtatni néhány dolgon. Hétvégén újra harmóniát tudsz teremteni magad körül.
Tipp: karold fel azt a barátnődet, akinek nagy szüksége van éppen most a megújulásra, és csapjatok közösen egy csajos bevásárlókörutat. Egy klassz farmer? Valami új, valami szokatlan és szexi? Ki tudja, lehet nemsokára hasznát veszed!


Vízöntő
Merkúr és Jupiter összefognak, hogy a segítségedre legyenek. Erős lökést adnak neked, új dolgok megtételére késztetnek, bátorságot adnak, hogy rálépj egy ismeretlen útra. Fontos döntéseket kell meghoznod ezekben a napokban, melyek elsősorban önmagaddal függenek össze. Akkor is érdemes lényegi kérdésekkel foglalkoznod, ha ezt nem tervezted eredetileg. Képes vagy új információkat befogadni, tanulni, légy nyitott a szellemi fejlődésre. Gyűjts új tapasztalatokat, tanulmányi és szakmai téren. A gyorsaság és a megfontoltság most alapvető feltétele lesz annak, hogy sikert érj el. A heti konstellációk nem engedik, hogy lazsálj, folyamatosan azt fogod érezni, hogy láthatatlan erők tolnak egyre közelebb a céljaidhoz.
Tipp: ha esetleg vannak régi, elmaradt vizsgáid, azokat érdemes bepótolnod most.


Halak
A hétfői napod nyugalmasnak ígérkezik, ezért érdemes a rutinfeladatokon túl a tervezésre is időt szánnod. Ne csak ezt a hetet, hanem az egész hónapot vázold fel magad előtt, állíts fel időrendi sorrendet, és nem árt, ha pár új célt is kitűzöl magad elé, a régi feladatok mellé, hátha ez inspirál téged. Keddtől picit magasabb fokozatra kell kapcsolnod, de különösebb nehézségek nélkül haladsz előre. Aztán szerdától extra energiák érkeznek, melyeket érdemes felhasználnod jogi és üzleti ügyek intézéséhez, vagy akár bonyolult emberi kapcsolatok rendezéséhez. Ha valahol elakadsz, csak nézz körül, kérj tanácsot, s nagyon gyorsan ki tudsz majd jönni a szorult helyzetből.
Tipp: egy hétvégi összejövetel a régi barátokkal igazi élmény lehet. Megszervezed?

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal