2012. augusztus 5., vasárnap

film idézetek :)

 161637074096300179_tzaw20le_f_large

Sose lopj olyantól, aki gyorsabban fut nálad.Van egy pont, egy végső pont, amikor a rendszerünk ellenünk fordul, amikor a szabályok már nem szolgálnak minket, hanem megbéklyóznak, és a rosszak kezébe adnak fegyvert. Ha egyszer, ne adj Isten, ilyen helyzetben találja magát, kívánom, hogy legyen egy olyan barátja, amilyen nekem volt: aki mocsokba dugja a kezét, hogy a magáé tiszta maradhasson.Abból is lehet hős, aki egyszerűen csak kabátot terít egy gyerek vállára, hogy azt sugallja neki, nincs veszve minden.
Az igazi kétségbeesést a remény táplálja.- Nem félsz a haláltól. Azt hiszed, ez erősebbé tesz téged, pedig csak elgyengít.
- Miért?
- Hogy tudsz gyorsabban mozogni, vagy hosszabb ideig harcolni, mint mások, ha nem jár át a legerőteljesebb ösztönzés, amit csak kaphatsz: a halálfélelem?Vannak ajtók, amik nem maradnak örökké nyitva. Az elszalasztott lehetőség soha nem tér vissza, és ha csak várakozol, az nem jelenti azt, hogy erős vagy, vagy azt, hogy igazad van. Néha csak annyit jelent, hogy félsz a változástól. Mindenkivel előfordul. Tudod, mire jöttem rá? Az élet túl rövid.A házasságban is maradj önmagad! Csak valaki mással.A szerelem ködösíti a látást. Azt látjuk tőle, amit látni szeretnénk és nem a valóságot.A hiba az élet része. Ha nem hibázol, nem tanulsz, és ha nem tanulsz, soha nem változol.Soha nem tudjuk, mi is vár még ránk,
Mit a végzet majd kitalál,
Míg az álmunk él, mit a sors ránk mér,
Egy szívben írva áll...Ó, csak az a férj lehet boldog,
kinek a nő nemet mondott,
amikor megkérte,
hálás lehet érte!Apám szerint az élet olyan, mint tövisről mézet nyalni.Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: olcsó, sablonos ajándék, amit senki sem kér. Nem visszaváltható, csak csendben fogyasztható. Megesszük, mert ha már megvettük, ne vesszen kárba. Habzsoljuk, pedig igazából nem is ízlik. Igaz, néha találunk köztük krémeset, vagy tejszínest, de azoknak az íze túl hamar elillan a szánkban, és a doboz alján ott marad a fognyűvő mogyoró, amiket ha elfogyasztunk, nem marad másunk, mint egy üres doboz, tele aranysárga, gyűrött papírgalacsinnal.A tanácstalan szív a kételyből és a zűrzavarból táplálkozik. Megkérdőjelezi az utadat, a módszereidet, és a motivációidat.- A szerelemből mennyi az elég?
- Mindig egy kicsivel több, mint amit bárki is kapott valaha.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal