2012. augusztus 3., péntek

 Tumblr_m875n136bn1rsm53yo1_400_large

Ha nő vagy, ne feledd: egy igazi varázslónak születtél, teremtő tündérnek. Ha valamit szeretnél, el fogod érni, meg fogod érinteni. Az érzelmeid segítenek megtalálni és megtartani bármit: szerelmet, munkát, célokat. Elegendő vagy te magad, a lelked és a szíved.Valóban erőssé válni azt jelenti, hogy soha, semmilyen körülmények között nem adod fel.Amíg lélegzel, addig harcolni is tudsz! Csak akkor győznek le, ha hagyod!Nem az dönti el, mire viszed, hogy mikor kezded, hanem az, hogy mikor hagyod abba.Ha ma elvesztem
Holnap újra kezdem
Ha egymagamban is kell összeesnem
Talán jobban is lehetne élni
Hisz egy halálraítélt is tud még remélni.A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt.Tudnod kell, hogy sok-sok vázlat után születik meg a remekmű! Ne add fel! Egy életed van, egyetlen dobás. Nem érdemes kishitűen, félszegen egy helyben topogni, vagy duzzogva félreülni. Tudj kacagni saját kudarcaidon, és kezdd elölről.Az élet tele van csalódásokkal. Az apróbb kudarcokon csak úgy lehet úrrá az ember, hogy annál keményebben küzd.Minden harcot meg lehet vívni, de van, amelyiket nem lehet megnyerni. Ám inkább veszítsünk, mint hogy előre feladjuk.Döbbenetes, mire képes az ember, ha megvan benne az akarat.

 
 

Amikor minden összeborul körülötted, abban az a legrosszabb, hogy a romoktól nem látsz se előre, se hátra, és úgy érzed, mindennek vége. Ilyenkor tudnod kell, kire számíthatsz, és ki az, akitől meg kell szabadulnod, különben sosem állsz talpra.Az igazi bajnokok azok, akik az utolsó leheletükig küzdenek.Nem! (...) Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.A viharok elmúlnak. Csak ki kell várnunk.Tűrj és tarts ki, ez a fájdalom hasznodra lesz egykor.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal