2013. szeptember 3., kedd

Őszi kisokos #5 - Pár alapdarab

Volt már hasonló poszt, de most újabb alapdarabokat láthattok őszre. Ezek a szinte mindíg, mindennel hordható dolgok. :)

1, Kötött pulóver

Where The Wild Things Are

nightmare


Egyszerű oknál fogva fogyóeszköznek számít: a legtöbb kötött pulcsi ugyanis még a gondos mosás ellenére is egy szezon után kinyúlik.

Éppen ezért érdemes egy-két új példányt beszerezned ebből a klasszikusból, ami még a legnagyobb zimankóban sem hagy megfázni!

2, Testre simuló farmer

dreams come true

Hey, it's joy.

A skinny jeans nem véletlenül kedvenc ruhadarab szerte a világon. Megfelelő szabás és árnyalat esetén ugyanis fantasztikus lábakat és popsit mutat.

Amennyiben az utolsó nyári napsugarak élvezetekor is ilyen hatásra pályázol, nézz szét az úgynevezett jeggings-ek, tehát farmer szabású leggings-ek között!



3, Körsál


❀❀❀❀❀❀❀❀

cookie jar

A „végtelen” szabású sál ellentmondásos darab, hiszen a nem megfelelő színben és fazonban akár a legszuperebb kabátot is tönkrevághatja optikailag. Mellette szól, hogy könnyű felvenni, puha, meleg és látványos kiegészítő lehet. 

Ha eddig nem tartoztál a rajongói közé, kezdj egy semleges színű, minta nélküli darabbal. Utána bevállalhatsz akár egy vadabbat!


4, Farmerdzseki

Nette Nestea

dreαм oғ pαrαdιѕe

Nincs mese, egy jó farmerdzsekire mindenkinek szüksége van. Csinos, könnyen tisztítható és sok mindenhez illik, tehát mindenképpen megéri rá befektetni.

Egyetlen hátránya, hogy nem könnyű megtalálni az álomdarabot, hiszen mellben, derékban és a karoknál is tökéletes szabásúnak kell lennie. Ne a méretezésre figyelj, sokkal inkább amit a tükörben látsz, az legyen a lényeg!


5, Bőrdzseki

SEVVVEN

(69) Tumblr

Oké, műbőr is lehet. De egy ilyen nélkül egyszerűen nem élet az élet, átmeneti évszakokban meg pláne. Az csak rajtad múlik, a boleró fazonút, a földig érőt vagy a valahol a két véglet között elhelyezkedőt kedveled-e.

A lényeg, hogy vegyél egyet – de vigyázz, ne feszüljön nagyon egyik varrásnál sem! Az alakot kiemelő fazon nem egyenlő a „nem-kapok-levegőt” érzéssel.


6, Kötött harisnya

you are perfect to me

Style stuff / winter leggings - Socialbliss

Térdfix, combfix, harisnyanadrág – bármi jöhet, csak kötött legyen! Ez nemcsak trendi, de a megfázás ellen is véd.

Akármilyen csábítónak tűnik ugyanis a nyaralás barnaságát őrző lábad mutogatni, a hideg, szeles levegő nemcsak légúti panaszokat idézhet elő, de a szőrtelenítés miatt igénybe vett területet különösen megviseli.


szöveg x

Címkék: , , , , , , , , , , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal