2014. január 15., szerda

KÖNYVAJÁNLÓ: Jamie Mcguire: Veszedelmes sorscsapás
Jamie Mcguire: Veszedelmes sorscsapás

Végre itt van a New York Times sikerlistás Gyönyörű sorscsapás nagy izgalommal várt folytatása! Lehet-e túlságosan szeretni?
Travis Maddox két dolgot őrzött meg abból, amit az anyja a halálos ágyán mondott: Nagyon szeress! És még keményebben küzdj!
A Veszedelmes sorscsapásban Travis életét könnyűvérű lányok, illegális fogadások és az erőszak teszik ki. De éppen akkor, amikor legyőzhetetlennek érzi magát, Abby Abernathy térdre kényszeríti.
Minden éremnek két oldala van: a Gyönyörű sorscsapásban Abby mondta el, hogyan látja a szerelmüket. Most elérkezett az idő, hogy Travis szemén át lássuk kettejük kapcsolatát, és újabb részletekre is fény derüljön. De akkor se ess kétségbe, ha még nem ismered Abby történetét, hisz ez a könyv így is felejthetetlen élményt nyújt.


Akik olvasták, így értékelték:

Nagyon tetszett akárcsak a Gyönyörű sorscsapás. Jó volt elolvasni a fiú szemszögéből is a történetet, és külön jó volt hogy az ő szemszögéből a későbbi életükből is betekintést kaptunk! Imádtam! Csak ajánlani tudom!


Én mind a két kötetet, imádtam! Először én is Abby szemszögét olvastam, de most Travis-é talán még jobban is tetszett... Szó szerint potyogó könnyekkel olvastam, ahogy az Ő érzéseiben olvastam a szakítást!!! és az epilógus a végén, hát elakadt a szavam! AJÁNLOM MINDENKINEK!!!!


Elsőnek a Gyönyörű sorscsapást olvastam, melyben az író Abby szemszögéből mutatja Travis és Abby egyetemi világát. Travis, aki okos, ráadásul mindenki a lába előtt hever, kihívást talál Abby távolságtartásában. Míg Abby kerülné őt, mert fél, hogy visszakerül oda ahonnan elindult, addig Travis úgy gondolja hogy Abby lesz az, aki megváltoztatja a jövőjét. Örökre. Ez a könyv leírja, hogy Travis miket érzett mikor Abby elhagyta, és hogy nehezen, de megértette a lány döntéseit és indokait. És nem adta fel, hanem küzdött Abbyért. Megérte? Mindenkinek ajánlom, hogy olvassa el mindkét szemszögből a könyvet. Akkor kiderül, hogy megérte-e!:)


xx, szani

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal