2014. január 23., csütörtök

KÖNYVAJÁNLÓ: Rita Horseyes: Viharpárduc

viharparduc-eleje.jpg (197×288)

Rita Horseyes: Viharpárduc

Evelyn Storm élete sínen van: szép ház, új autó, biztos állás egy menő utazási irodánál, szerető rokonok... Ám egy különös fekete karkötő miatt mindez messze tűnik, s ő egy távoli, idegen világon találja magát, ahol nincsenek számítógépek, autók, csipkebugyik és angol wc, ellenben csacsokok, kentik, archonolok, árnylakók, varázslók és sok más furcsa élőlény igen. Némelyik meg akarja ölni. Miközben ő segítőivel próbál gyorsabb lenni az életére és karkötőjére pályázó bérgyilkosnál, egyre több aggasztó hír kap szárnyra egy rég halottnak hitt sárkányról, aki sereget gyűjt a bolygó békés népeinek leigázáshoz. S mintha a lánynak nem volna elég, hogy a mágikus karkötőt nem tudja lehúzni kezéről, ráadásként egy jóslatot is a nyakába sóznak: benne látják a várva-várt idegen hőst, aki segíthet legyőzni a gonosz sárkányt és eldöntetni a háború kimenetelét. Ám a homályosan fogalmazott jövendöléseket nehéz pontosan értelmezni, ráadásul ennek a jóslatnak hiányzik az utolsó két sora. Evelynnek a meglévő rész is éppen elég ahhoz, hogy ne akarjon részt venni ebben az őrületben. De vajon elég-e ahhoz is, hogy túlélje és hazajusson? Magna varázslatokkal átszőtt, bizarr meglepetésekkel és gyors változásokkal teli világán csak egy dolog állandó: a veszély. S a legnagyobb veszedelmet talán nem is a sárkány és háborúja jelenti...

keressetek rá, elgondolkodtató, "furcsa" könyv. aki szereti az ilyen történeteket, azoknak ajánlom.

Címkék: , ,

2 megjegyzés:

Időpont: 2015. június 28. 11:31 , Anonymous Névtelen írta...

Hello, én olvastam és nagyon tetszett. Előbb néztem elvileg lesz folytatása is A Viharpárduc kölyke címmel, már nagyon várom :)
Sumi

 
Időpont: 2015. augusztus 1. 14:35 , Anonymous Névtelen írta...

Sziasztok.
Nekem nagyon tetszett, de nagyon meglepett és fájt a befejezése. Ha lesz folytatása, akkor nem is tudom, miről fog szólni ilyen befejezés után.
Meli

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal