Ugrás a fő tartalomra
http://gen-dorothylarge.blogspot.hu/

Nagyon tetszik a kinézet, a fejléc-háttér illik egymáshoz, egyik sem üti egymást. A bejegyzések is jók, a szókincsed is, jókat írsz. A fejezekkel valamit kéne kezdeni, máshogy kialakítani. Az oldalakat a fejléc alá raknám. A chatet pedig minél feljebb, mondjuk bal oldalra. Valami halk, lágy zenét is eltudnék képzelni.
Az oldalad 10/9 pontot kap.

http://fighttolove-lovetolive.blogspot.hu/
Tetszik a fejléc nagyon, viszont a háttér nem. Az oldalakat itt is fejléc alá tenném, hogy jobban kiemelkedjenek pl. a fejezetek és a szereplők. A chat írásokat fehér helyett feketén jobb lenne. A bejegyzések jól áttekinthetőek, de túl kicsi, és alig van tagolása.
Az oldalad 10/9 pontot kap.

http://youaremyeverythingharry.blogspot.hu/

A fejléced túl halvány és egymásra vannak sűrítve a képek, a rajta lévő írás sem passzol. A háttér egyszerű, az tetszik. Tetszik az oldalak megoldása, hogy amikor ráviszem a kurzort, szép hátteret ad. A bejegyzésekkel nincs probléma.
Az oldalad 10/9 pontot kap.

http://willkommenelisa.blogspot.hu/

Neked pont olyan az oldalad, ahol mindent átalakítanék.A fejléctől kezdve a háttérig, mivel nem illik egymáshoz, és a fejléc is semmilyen. A betűtípusokról ne beszéljünk, össze vissza vannak és nem is néznek ki jól. Az elrendezés..lehetne bal oldal is, oda rakni a chatet, vagy bármi mást. Így túlságosan összefolyik.
A bejegyzésekkel nincs probléma, itt is lehetne nagyobb a betűtípus.
Hajrá, van még mit javítani.
Az oldalad 10/7 pontot kap.

http://youtuberslove.blogspot.hu/
Hatalmas színkavalkád..van itt minden..:D mégse illik össze. Pink zenelejátszó helyett inkább szürke, hogyha a hátteret nézzük. A fejléc mivel lila, inkább a lila színre kéne hangolódni. A kinézeten kellene változtatni, és az elrendezésen. A történet és a chat lehetne akár bal oldalon, vagy egy külön oldalon is. A jobb oldal túl egybe van sűrítve.
Viszont szép kis történetet hoztál össze.

Az oldalad 10/8 pontot kap.

http://www.nem-felejtek.blogspot.hu/
Aranyos blogod van, tetszik a fejléc és a háttér is. A blog szélessége viszont túl kicsi, mert ha megnézed a jobb oldal és a bejegyzések vége összecsúszik. A zenelejátszónak a színe lila-fehér helyett inkább szürkén nézne ki jól.

Az oldalad 10/9 pontot kap.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Sziasztok! A blog bezárt. Oldallal kapcsolatos megkereséseket az alábbi e-mail címre küldhettek:  b_szandru@hotmail.com kép: x

DIY / DO IT YOURSELF / AUTUMN / ŐSZI WHATCANIDO / HALLOWEEN

Mindenszentek / Halottak napja idézetek

Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, Hiába szállnak árnyak, álmok, évek. A halál olyan súlyos veszteség, hogy valójában sohasem lehet feldolgozni. Az emléke elhalványulhat a szeretett személynek, de a hiánya mindig megmarad. A sötétség nagylelkű. Türelmes. Mindig győz. Ám erejének szívében ott lakozik a gyengesége: egyetlen magányos gyertya elegendő, hogy elűzze őt. A szeretet pedig több egy magányos gyertyánál. A szeretet képes lángra lobbantani a csillagokat. A halottak az élők emlékezetében élnek tovább. Életem egy szakasza lezárult. Már régen el kellett volna felejtenem az egészet. Egy nyári románc, akármilyen intenzív, akkor is csak egy nyári románc volt. Talán szerelmes is voltam belé, igen, valószínűleg, de gyerekek voltunk még. A gyerekszerelmek ritkán élik túl a vért és a halottakat. Vannak ajtók. Én pedig becsuktam ezt az ajtót. Lucy a múlt részévé vált. Sok időbe tellett, mire ezt elfogadtam. De megtettem, és sikerült is zárva tartanom azt