2014. február 1., szombat

http://gen-dorothylarge.blogspot.hu/

Nagyon tetszik a kinézet, a fejléc-háttér illik egymáshoz, egyik sem üti egymást. A bejegyzések is jók, a szókincsed is, jókat írsz. A fejezekkel valamit kéne kezdeni, máshogy kialakítani. Az oldalakat a fejléc alá raknám. A chatet pedig minél feljebb, mondjuk bal oldalra. Valami halk, lágy zenét is eltudnék képzelni.
Az oldalad 10/9 pontot kap.

http://fighttolove-lovetolive.blogspot.hu/
Tetszik a fejléc nagyon, viszont a háttér nem. Az oldalakat itt is fejléc alá tenném, hogy jobban kiemelkedjenek pl. a fejezetek és a szereplők. A chat írásokat fehér helyett feketén jobb lenne. A bejegyzések jól áttekinthetőek, de túl kicsi, és alig van tagolása.
Az oldalad 10/9 pontot kap.

http://youaremyeverythingharry.blogspot.hu/

A fejléced túl halvány és egymásra vannak sűrítve a képek, a rajta lévő írás sem passzol. A háttér egyszerű, az tetszik. Tetszik az oldalak megoldása, hogy amikor ráviszem a kurzort, szép hátteret ad. A bejegyzésekkel nincs probléma.
Az oldalad 10/9 pontot kap.

http://willkommenelisa.blogspot.hu/

Neked pont olyan az oldalad, ahol mindent átalakítanék.A fejléctől kezdve a háttérig, mivel nem illik egymáshoz, és a fejléc is semmilyen. A betűtípusokról ne beszéljünk, össze vissza vannak és nem is néznek ki jól. Az elrendezés..lehetne bal oldal is, oda rakni a chatet, vagy bármi mást. Így túlságosan összefolyik.
A bejegyzésekkel nincs probléma, itt is lehetne nagyobb a betűtípus.
Hajrá, van még mit javítani.
Az oldalad 10/7 pontot kap.

http://youtuberslove.blogspot.hu/
Hatalmas színkavalkád..van itt minden..:D mégse illik össze. Pink zenelejátszó helyett inkább szürke, hogyha a hátteret nézzük. A fejléc mivel lila, inkább a lila színre kéne hangolódni. A kinézeten kellene változtatni, és az elrendezésen. A történet és a chat lehetne akár bal oldalon, vagy egy külön oldalon is. A jobb oldal túl egybe van sűrítve.
Viszont szép kis történetet hoztál össze.

Az oldalad 10/8 pontot kap.

http://www.nem-felejtek.blogspot.hu/
Aranyos blogod van, tetszik a fejléc és a háttér is. A blog szélessége viszont túl kicsi, mert ha megnézed a jobb oldal és a bejegyzések vége összecsúszik. A zenelejátszónak a színe lila-fehér helyett inkább szürkén nézne ki jól.

Az oldalad 10/9 pontot kap.

Címkék: , , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal