2014. április 12., szombat

👤 | via Tumblr

Egy álom csak egy álom, egészen addig, amíg úgy nem döntesz, hogy igazzá teszed.


Az embereknek szüksége van arra, hogy kibeszélje magát, hogy meséljen magáról, hogy bátorítsák, hogy támogassák. Hallgasd meg a másikat, hallgasd meg újra meg újra fáradhatatlan szívvel-lélekkel. Vannak, akik tönkremennek abban, hogy sohasem találkoztak senkivel, aki annyira becsülte és szerette volna őket, hogy meghallgassa mondanivalójukat.


Valamit elengedni annyit jelent, mint megváltozva tovább menni.


A legerősebb emberek nem mindig azok, akik nyernek, hanem azok az emberek, akik nem adják fel, amikor vesztenek.


Egészen biztos, 
hogy előbb-utóbb ez vagy
az lesz, így vagy úgy.


A megbízható embert még ellensége is tiszteli.Felelős vagyok azért, amit látok. Magam választom az érzéseket, amelyeket megtapasztalok, és én döntöm el, milyen célt érek el. És mindent, ami látszólag megtörténik velem, én magam kértem, és úgy kapom meg, ahogyan kértem.


A világot, amelyben élünk, magunk teremtettük. Hölgyeim és uraim, most miénk a megtiszteltetés, hogy megegyük, amit főztünk.


Boldogságot teremt, ahogy a másik emberre nézel, mosolyogsz, és másokról gondoskodsz. Az igazi öröm nem függ sem vagyontól, sem hírnévtől.


Tedd láthatóvá azt, ami nélküled minden bizonnyal nem lenne látható.


Az ember véges számú traumát tud elviselni, aztán kimegy az utcára üvölteni.


A szeretet velünk kezdődik, és nem elsősorban azzal, amit mondunk vagy érzünk, hanem a tetteinkkel. A szeretet cselekvést jelent.


Minden vitát megnyersz, amit el sem kezdesz.


Nem az a cinikus, aki illúziót rombol, hanem aki illúziót kelt, mert az nem hisz abban, hogy ferdítések, hazugságok nélkül is létezhet őszinte érzés.


Néha okosabb együtt úszni az árral, és azt tenni, amit a pillanat sugall.


Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal