2014. május 7., szerda


El kell veszned, hogy rátalálj a helyre, amire nem lehet. Különben mindenki tudná, hol van.Mit fogsz tenni? Hogy döntesz, amikor eltévedsz a sötétben? Hogy lehetsz benne biztos, hogy a döntéseiddel nem teszed tönkre valaki életét? Csukd be a szemed. Zárj ki mindenkit és mindent körülötted. Imádkozz, hogy a belső hangod helyes legyen. Mert ha egyszer döntöttél, már nincs visszaút.Amikor egy férfi kilép a szobából, mindent otthagy, ami odabent marad (...). Mikor egy nő lép ki a szobából, mindent magával cipel, ami odabent történt.


Nem. Én nem vagyok kedves ember. Ezzel tisztában kell lennie. Sok fáradságot takaríthat meg vele, és időt is. Nem létezik bennem egy nyájas, kedves ember, akit ki lehet csalogatni a fényre. Igenis csípős vagyok, olykor sértő. Ilyen vagyok. Tetőtől talpig. Nem vagyok rá büszke, de nem is szégyellem. Ez az igazság. Munkám során a természetem túlnyomó részt előnyt jelentett, mintsem hátrányt. Nem változom meg.


Az is a pokol egyik formája, ha az ember arra vágyik, ami soha nem lehet az övé. Mert a gondolatai kóborolnak. Elsuhannak olyan tájakra is, ahová nem lenne szabad. Olyan ízekkel kínozzák, amiket soha nem érezhet a nyelve, olyan domborulatokkal, amelyeket soha nem érinthet a keze, és olyan érzésekkel, amelyeket soha, de soha nem árulhat el.


Te vagy életem szerelme. Minden, amim van, és minden, ami vagyok, a tiéd. Örökre.


Megtanultam, hogy ugyanolyan sok mindent lehet tudni abból, amit az emberek elhallgatnak, mint abból, amit kimondanak.


Ne könyörögj a csillagokhoz, ha nyugalmat és békét kívánsz. Amit nem hordasz önmagadban, azt mi nem tudjuk megadni neked!


A nők előjoga, hogy meggondolják magukat.


Az az igazi szeretet, amelyet a másik szeretetlensége soha nem tud kizökkenteni az állhatatosságából. Nem igazi az a szeretet, amely elfogy, ha a másik oldalon hálátlanságot tapasztal.Az emlékek fájdalmasak. A fájdalom erőt ad. A bosszúhoz.


Az ember életében van egypár hely, vagy talán csak egy, ahol valami történt, és van az összes többi hely.


Tudnom kell, hogy a társam olyan erő mellettem, akihez bármikor fordulhatok, akitől bármikor, bármire választ kapok, és akit nem lehet csak úgy átugrani, mert ha igen, akkor el fogok menni tőle.


Mi az az egy év? Az az időszak, ami alatt a Föld egyszer megkerüli a Napot. Az életben és a nagy dolgokban egy év az nem olyan hosszú idő (...). Semminek nem kell változnia. De a dolgok azért változnak.


Ha egyszer majd rájövünk, hogy az életünkben mi a képzelődés és mi a valóság, egész biztos, nagyon különös dolgokat fogunk tanulni, és egész más szemszögből fogjuk nézni a világot.

Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal