2014. június 5., csütörtök


Ha tudnád, hány jól alakuló dolgot rontottál el életedben csupán azért, mert türelmetlen és számítgató énedre hallgattál, aki nem bírja, ha "nem történik semmi!" - megdöbbennél. Angyalok munkáját tetted tönkre, mert nem hagytad beérni a dolgokat.


Vannak szavak, amelyek örökre kimondatlanok maradnak. Mert annak kell maradniuk. Nincsenek véletlenek az életben. Csak döntések.Az egyszerű embereket ostobának tartják, amiért hagyják, hogy fát vágjanak a hátukon. Pedig az egyszerű emberek okosak, csak nem tudják, hogyan legyenek önzők.


Elképesztő az emberi szív, egy szótag megrendítheti, mint a megrázott fát.


Ha egyedül vagy, senki nem árulhat el.A bosszú bevallott fájdalom.Szerintem ez a szerelem (...). Amikor az ember utólag hajszálpontosan látja, milyen a másik, mégsem változtatna rajta semmit.


Egy nő az élete folyamán számos férfival találkozik, a legnehezebb rész pedig az, hogy találjon köztük egy olyat, akivel jól érzi magát és jobban meg akarja ismerni.- Vannak, akik jobban szeretik nem felhánytorgatni a múltat. (...) 
- A megbocsátás nem azonos a felejtéssel.Ha elfogynak a kérdések, akkor nem csak a válaszok fogynak el, hanem a remény is.Siker az, ha viszonylag kiegyensúlyozottan tudok élni, ha kibírom önmagamat, nem leszek magamtól depressziós, a családom sem lesz tőlem, és én sem a családomtól. Ezek valódi sikerek az életben.


Talán nem is akarok semmi mást
Csak egy multból jövő símogatást.Ez a baj a fájdalommal (...). Megköveteli, hogy érezzék.


A remény azt jelenti, hogy az ember úgy érzi, van esélye valamire.Te vagy a lehulló falevelek között átszüremlő napfény. Nevetésed a bánat falán is áttör. Szellő vagy egy kánikulai napon. Te vagy a káosz fölött is uralkodó értelem.

Címkék: , , , , , , , , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal