Ugrás a fő tartalomra

Autumn / Őszi szünet WHAT CAN I DO? / Inspiration

Beköszöntött az ősz... Illetve amit már rengetegen vártatok, az őszi szünet. Használjátok ki a szünet minden egyes napját!
What can I do in őszi szünet?
Közeledik a Mindenszentek ünnepe, illetve a már Magyarországon is nagy felkapottságnak örvendő Halloween ünnepe..


Faragj tököt! Egy kis kreatívság kell csak hozzá, nagyon jó időtöltés! Egy mécsest belerakva pedig este nagyon szép látványt nyújt.Edz - a szünetben nem lehet kifogás a nincs időm, mert tanulni kell. Ha nem tudsz edzőterembe menni, egy jó futás is elég.


Sétálj - barátaiddal, pároddal, akár a szüleiddel - remek kapcsolatépítő hatása van


 Olvass, Tanulj (ha nem hagyod a szünet utolsó napjára a feladott házit, sokkal jobb lesz)


Nézz sorozatot
(ajánló: Teen Wolf, Pretty Little Liars, Gossip Girl)
 Nézz filmet


Süss
Főzz


Takaríts, rakj rendet a szobádban
Dekoráld ki a szobád
Újra itt van az égősorok ideje
Vásárolgass - akár a barátnőddel, anyukáddal

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Valentin napi DIY avagy DO IT YOURSELF - CSINÁLD MAGAD ♥

Valentin-napi ajándék az utolsó pillanatban: -fényképkeret, közös fotó Rólatok -Open when borítékok, azaz nyisd ki ha.... boldog vagy, szomorú vagy, ötlet kell, cél kell stb. -Levél, őszintén, az érzéseidről, akár idézettel, dalszöveggel, Neki :)
Sziasztok! A blog bezárt. Oldallal kapcsolatos megkereséseket az alábbi e-mail címre küldhettek:  b_szandru@hotmail.com kép: x

Mindenszentek / Halottak napja idézetek

Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, Hiába szállnak árnyak, álmok, évek. A halál olyan súlyos veszteség, hogy valójában sohasem lehet feldolgozni. Az emléke elhalványulhat a szeretett személynek, de a hiánya mindig megmarad. A sötétség nagylelkű. Türelmes. Mindig győz. Ám erejének szívében ott lakozik a gyengesége: egyetlen magányos gyertya elegendő, hogy elűzze őt. A szeretet pedig több egy magányos gyertyánál. A szeretet képes lángra lobbantani a csillagokat. A halottak az élők emlékezetében élnek tovább. Életem egy szakasza lezárult. Már régen el kellett volna felejtenem az egészet. Egy nyári románc, akármilyen intenzív, akkor is csak egy nyári románc volt. Talán szerelmes is voltam belé, igen, valószínűleg, de gyerekek voltunk még. A gyerekszerelmek ritkán élik túl a vért és a halottakat. Vannak ajtók. Én pedig becsuktam ezt az ajtót. Lucy a múlt részévé vált. Sok időbe tellett, mire ezt elfogadtam. De megtettem, és sikerült is zárva tartanom azt