Ugrás a fő tartalomra

MÁJUS 3 - KÖZÉPSZINTŰ MATEMATIKA ÉRETTSÉGI MEGOLDÁS I.

A nem hivatalos megoldásokat már megtalálhatjuk az eduline honlapján. Számomra kicsit nehezebb feladatok megoldásait osztom meg veletek. Bízok abban, hogy sikeres vizsgát tettem én is, és Ti is!

"Tanár szerint sem volt nehéz az idei feladatsor, és bár fokozatosan nehezedtek a feladatok, a könnyebbeknél lehetett időt nyerni."

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Valentin napi DIY avagy DO IT YOURSELF - CSINÁLD MAGAD ♥

Valentin-napi ajándék az utolsó pillanatban: -fényképkeret, közös fotó Rólatok -Open when borítékok, azaz nyisd ki ha.... boldog vagy, szomorú vagy, ötlet kell, cél kell stb. -Levél, őszintén, az érzéseidről, akár idézettel, dalszöveggel, Neki :)
Sziasztok! A blog bezárt. Oldallal kapcsolatos megkereséseket az alábbi e-mail címre küldhettek:  b_szandru@hotmail.com kép: x

Mindenszentek / Halottak napja idézetek

Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, Hiába szállnak árnyak, álmok, évek. A halál olyan súlyos veszteség, hogy valójában sohasem lehet feldolgozni. Az emléke elhalványulhat a szeretett személynek, de a hiánya mindig megmarad. A sötétség nagylelkű. Türelmes. Mindig győz. Ám erejének szívében ott lakozik a gyengesége: egyetlen magányos gyertya elegendő, hogy elűzze őt. A szeretet pedig több egy magányos gyertyánál. A szeretet képes lángra lobbantani a csillagokat. A halottak az élők emlékezetében élnek tovább. Életem egy szakasza lezárult. Már régen el kellett volna felejtenem az egészet. Egy nyári románc, akármilyen intenzív, akkor is csak egy nyári románc volt. Talán szerelmes is voltam belé, igen, valószínűleg, de gyerekek voltunk még. A gyerekszerelmek ritkán élik túl a vért és a halottakat. Vannak ajtók. Én pedig becsuktam ezt az ajtót. Lucy a múlt részévé vált. Sok időbe tellett, mire ezt elfogadtam. De megtettem, és sikerült is zárva tartanom azt